Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε για τη συμπλήρωση ενός χρόνου στο τιμόνι του Παναθηναϊκού και έστειλε το δικό του μήνυμα αγωνίας για το σήμερα και το αύριο.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Εθνοσπόρ»: «Από την πρώτη ημέρα που ήρθα στον Παναθηναϊκό, μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά του τεχνικού τιμ, όλα στην ομάδα ήταν δύσκολα. Πολύ δύσκολα. Και κάθε μέρα που περνάει, τα πράγματα γίνονται ολοένα και δυσκολότερα γι’ αυτούς που έχουμε μείνει αυτή την στιγμή στην ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάθαμε να ζούμε πια με αυτά τα προβλήματα και να προσπαθούμε όλοι μαζί. Και όσο και αν η ζωή μας και η δουλειά μας καθημερινά δυσκολεύουν, εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε για τον Παναθηναϊκό, τον κόσμο του και την ιστορία του. Είμαστε σε ένα τεράστιο κλαμπ και οφείλουμε να το υπηρετούμε καθημερινά, με τον σεβασμό που πρέπει, ο καθένας από τη δική του θέση.

Είναι αλήθεια όμως πως η συγκέντρωσή μας έχει αρχίσει πολλές φορές να ξεφεύγει από το αγωνιστικό και να περνά πια σε άλλα επίπεδα. Είναι πλέον θέμα επιβίωσης. Καθημερινής επιβίωσης. Αυτή είναι η πραγματικότητα, όσο σκληρή και αν ακούγεται. Ελπίζω πραγματικά να βρεθεί σύντομα κάποια λύση, που θα μπορέσει να ‘σηκώσει’ ξανά τον σύλλογο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης