Η ΠΑΕ Παναχαϊκή με ανακοίνωσή της ενημέρωσε τους φιλάθλους της για τη διάθεση των εισιτηριων του προσεχούς αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Παναιγιάλειο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή τον αγώνα, για το Πρωτάθλημα της Football League, μεταξύ της Παναχαϊκής και του Παναιγιάλειου που θα γίνει την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στο Στάδιο της Αγυιάς (ώρα 17.00) από την ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνονται τα εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ
Ορίζεται στην τιμή των 10€ εκτός από Θύρα των Επισήμων όπου η τιμή του Εισιτηρίου ορίζεται στα 15€.

ΤΙΜΗ 5€ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
• Γυναίκες
• Μαθητές άνω των 13 ετών
• Φοιτητές
• Α.Μ.Ε.Α.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ
• Τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών, αρκεί να συνοδεύονται από ενήλικο.
Η τιμή εισόδου για τους ανέργους ορίζεται στα 5€ εκτός από τους 50 πρώτους οι οποίοι προσκομίζοντας στα γραφεία μας (Πατρέως 13-15, 3ος όροφος), από αύριο Τρίτη έως Παρασκευή 10.00 π.μ. – 15.00 μ.μ. την κάρτα ανεργίας τους θα έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου στο γήπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Από την ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 αποφασίστηκε επίσης η προπώληση εισιτηρίων από αύριο Τρίτη 12/12. Όσοι επιθυμούν να προαγοράσουν εισιτήρια θα μπορούν να τα προμηθευτούν από τα εξής σημεία.

Α’ Σημείο: Γραφεία ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891, Πατρέως 13-15, 3ος όροφος, Τρίτη έως Παρασκευή ώρες 10.00 – 15.00

Β’ Σημείο: Καφέ Παναχαϊκής (Αρχιεπισκόπου Μακαρίου & Κιτίου), παραπλεύρως Θύρας Επισήμων Γηπέδου Αγυιάς Τρίτη έως Παρασκευή 12.00 – 21.00 , Σάββατο 09.00 – 13.30 και Κυριακή 09.00 – 15.00

Γ’ Σημείο: Βιβλιοπωλείο Discover, Βούρβαχη 3 & Κορίνθου, Τρίτη έως Σάββατο ώρες καταστημάτων.

Δ’ Σημείο: Κατάστημα οπτικών VISION SPOT Έλληνος Στρατιώτου & Πέντε Πηγαδίων (έναντι ΕΛΤΑ) Τρίτη έως Σάββατο ώρες καταστημάτων.

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ
Οι φίλαθλοι και οπαδοί των φιλοξενουμένων θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους μόνο από το εκδοτήριο της Θύρας Εισόδου τους στο γήπεδο, το οποίο βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Αρχιεπισκόπου Μακαρίου & Καρπασίας (δεξιά της Κεντρικής Εισόδου). Θα καθήσουν στον προκαθορισμένο χώρο που ήδη έχει διαμορφωθεί για τους φιλοξενούμενους ο οποίος βρίσκεται πάνω από το Κυλικείο του γηπέδου.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των φιλάθλων η ΠΑΕ Παναχαϊκή συνιστά την προαγορά εισιτηρίων καθώς και την έγκαιρη προσέλευση όλων των φιλάθλων στο γήπεδο προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός την ημέρα του αγώνα.

Ανακοινώνεται τέλος ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ η είσοδος στο γήπεδο με νερά, φαγητά, αναψυκτικά και καφέδες, εκτός από αυτά που πωλούνται στα Κυλικεία του Γηπέδου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης