Αναφορά στο πρόσφατο παρελθόν και συγκεκριμένα στην κακή περίοδο των προκριματικών του Euro 2016 είχε η τοποθέτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, μετά τον αγώνα με το Βέλγιο.

«Η αποψινή εμφάνιση έδειξε ότι αρχίζουμε να βρίσκουμε αυτό που χάσαμε. Είμαστε πάνω απ΄ όλα μια οικογένεια. Αυτοσκοπός δεν είναι να περάσουμε στο Μουντιάλ, αλλά να ξαναγίνουμε ομάδα», υπογράμμισε με νόημα ο άσος της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παίξαμε για το αποτέλεσμα σήμερα. Είναι πολύ δύσκολο να αγωνίζεται με 10 παίκτες για 30 λεπτά σε αυτή την έδρα. Είναι ένα καλό αποτέλεσμα για μας, αλλά δεν θα σημαίνει τίποτα αν δεν πάρουμε επίσης θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Βοσνία. Είναι ένα παιχνίδι που θα κρίνει πάρα πολλά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους Έλληνας φιλάθλους ήρθαν στις Βρυξέλλες», πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο Μεσσήνιος αμυντικός έστειλε τις ευχές του στον ελληνικό λαό, που εόρταζε την 25η Μαρτίου. «Είναι μια πάρα πολύ σημαντική ημέρα για την Ελλάδα και πιστεύω να δώσαμε κι εμείς χαρά. Χρόνια πολλά Ελλάδα, χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες», είπε.

Ο Ανδρέας Σάμαρης σχολίασε: «Πιστεύαμε στο θετικό αποτέλεσμα. Ακόμη και με 10 παίκτες σταθήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων. Ήταν προφανές πως ήταν ένα παιχνίδι σκοπιμότητας για μας. Παίξαμε την άμυνα όπως τη θέλαμε απέναντι σε ένα σύστημα που δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις, με δύο εσωτερικούς μέσους πίσω από τον επιθετικό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και κατέληξε: «Είχαμε κάνει ανάλογη εμφάνιση στον φιλικό αγώνα με την Ολλανδία. Πιο πολύ από το σημερινό παιχνίδι κρατάω το αποτέλεσμα. Υπάρχει ένα μικρό πλεονέκτημα, αλλά δεν θα σημαίνει τίποτα αν δεν πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και στη Βοσνία».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης