Παρακολουθήστε σε video από το κανάλι των Εθνικών Ομάδων στο YouTube τον αγώνα των Παίδων με τους αντίστοιχους του Γιβραλτάρ (6-0) στον οποίο έκανε καρέ τερμάτων ο Τζίμας και άλλα δύο γκολ πέτυχε ο Βρακάς.

Η νίκη σε συνδυασμό με την επικράτηση 2-1 της Σερβίας επί της Νορβηγίας έδωσε την πρόκριση στην Εθνική στην elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σκορ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα άνοιξε ο Βρακάς στο 9ο λεπτό και 6 λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Τζίμας ο οποίος με τέσσερα προσωπικά τέρματα, στο 37ο, 45ο, 63ο και 74ο λεπτό, διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Επόμενος αγώνας για την Εθνική Παίδων στις 24/10/2017 με τη διοργανώτρια του τουνρουά για τον 5ο προκριματικό όμιλο Σερβία ενώ η Νορβηγία αντιμετωπίζει το Γιβραλτάρ.

Ο διαιτητής Σούρεν Μπαλιγιάν (Αρμενία) παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Σερά, Μαράτσε, Γκράσια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Ελλάδα:
Μαντάς, Βαγιαννίδης, Βουτσάς, Μαρτίνης,Πουρνάρας (58’ Λεωντσάκος), Σερπέζης (41’ Μαυρουδής),Φέκας, Τζίμας, Βρακάς, Γκοτζαμανίδης (41’ Γώγος), Αλεξανδρόπουλος.

Γιβραλτάρ: Λόπεζ- Ροντρίγκεζ, Ουρτάδο (62’ Γκράσια), Μπορέλι (35’ Χολ), Σερά, Μοντόβιο, Ενρίλες, Μπόργκε, Βινέτ, Μούιρ, Μαράτσε (77’ Μπαλιέτο), Ντελ Ρίο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης