Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης, τόσο για τη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού όσο και για την πρώτη θέση του ομίλου.

«Tα πριμ είναι δεδομένα από την αρχή της σεζόν, όμως υπήρξε ένα έξτρα για την πρωτιά του ομίλου. Το γνωρίζουν οι παίκτες. Όντως ο κόσμος έφυγε περήφανος και θέλω να πιστεύω όλη η Κύπρος. Τουλάχιστον για το κυπριακό ποδόσφαιρο έχουμε δείξει ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε. Δεν είναι η πρώτη φορά, αυτό σημαίνει ότι γίνεται μια καλή δουλειά εδώ και αρκετά χρόνια. Εύχομαι να συνεχιστεί αυτό. Συγχαρητήρια στους παίκτες, γιατί πράγματι το άξιζαν. Δεν είναι καθόλου τυχαία η πρωτιά του ομίλου. Συγχαρητήρια στο προπονητικό τιμ και πάνω απ’ όλα στον κόσμο» τόνισε ο Πετρίδης και συμπλήρωσε στο κατά πόσο η πρωτιά είναι και σημαντική οικονομική ένεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι τρεις οι πτυχές της επιτυχίας. Οικονομική ενίσχυση, βαθμοί για τις επόμενες κληρώσεις, αλλά και το πλεονέκτημα στην κλήρωση της Δευτέρας. Όλες οι ομάδες είναι δύσκολες σε αυτήν τη φάση, όμως θα έχουμε το πλεονέκτημα του δεύτερου παιχνιδιού στην έδρα μας. Ελπίζουμε να έχουμε μια ευνοϊκή κλήρωση. Πρέπει ο κόσμος να αναγνωρίσει ότι αυτό δεν είναι επιτυχία μόνο για το ΑΠΟΕΛ, είναι και για το κυπριακό ποδόσφαιρο που περνά μια ομάδα στους 32 του Europa League. Eίναι μια διοργάνωση που βλέπετε ποιες ομάδες διαγωνίζονται. Αυτή είναι μεγάλη επιτυχία που μας ανεβάζει ως ομάδα και σωματείο. Βλέπουμε την αναγνώριση που έχει το ΑΠΟΕΛ, όταν πηγαίνουμε να αγωνιστούμε σε άλλες χώρες».

Από τη μεριά του, ο άσος του ΑΠΟΕΛ Πιέρος Σωτηρίου τόνισε: «Άλλη μια νίκη απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο όπως ο Ολυμπιακός. Καταφέραμε να κρατήσουμε την πρώτη θέση του ομίλου και βλέπουμε την κλήρωση για να δούμε ποιον θα αντιμετωπίσουμε τον Φλεβάρη. Το ταξίδι συνεχίζεται και, όπως είπα και στην πρώτη μου δήλωση, το ταξίδι θα είναι μακρινό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης