Εύκολη νίκη με σκορ 4-0 σημείωσε η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των Νέων με αντίπαλο την Εσθονία, στον δεύτερο αγώνα της για το 29ο τουρνουά «Βαλεντίν Γκρανάτκιν», που διεξάγεται στην Αγία Πετρούπολη. Σκόρερ της ελληνικής ομάδας ήταν οι Αναστόπουλος (17΄), Νταλακούρας (47΄ πεν.), Καμπέτσης (61΄) και Κωστανάσιος (66΄).

«Παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Όπως είχα πει είναι καινούρια η ομάδα μας και μέσα από αυτά τα παιχνίδια προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Ο επόμενος αγώνας είναι με τη Βουλγαρία και φυσικά έχουμε σκοπό να το κερδίσουμε κι αυτόν, προκειμένου να πάρουμε μία από τις δυο πρώτες θέσεις του ομίλου για να παίξουμε για τις θέσεις 1-8 του τουρνουά. Αυτός ήταν άλλωστε και ο πρωταρχικός μας στόχος», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Γκούμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΕΣΘΟΝΙΑ: Περκ, Νταβόντοφ (70΄ Πουκ), Λιπ, Οστρόφσκι (62΄ Σόργκα), Τάριους (46΄ Χέινμα), Ζασούχιν (62΄ Λοκ), Γιάζεφ (46΄ Σάαρ), Πιχέλγκας (70΄ Σέπικ), Ράινμπεργκ (38΄ Πουμ), Βαχέρνα, Πιχτ (74΄ Κουοκάνεν).

ΕΛΛΑΔΑ: Τσιφτσής, Μπούσης, Νταλακούρας, Παπαδογιωργάκης, Ταμπάς, Χατζηδήμπας (70΄ Αποστολάκης), Παπάζογλου, Τσίγκος (77΄ Νούκαρης), Αναστόπουλος (62΄ Κωστανάσιος), Δημήτρουλας (62΄ Τζοβάρας), Καμπέτσης (70΄ Χατζηστραβός).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης