Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει το προβάδισμα στο παιχνίδι της απόκτησης του Αντουάν Γκριεζμάν, σύμφωνα με το σύμβουλο του παίκτη, Έρικ Όλατς. Ο άνθρωπος που «ανακάλυψε» τον Γάλλο στράικερ, ισχυρίζεται ότι, Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρονται για τον άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης, στο συμβόλαιο του οποίου υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης 84 εκ. λιρών.

Ο ίδιος επιμένει ότι θέλει να παραμείνει στην Ατλέτικο, ωστόσο, ο Όλατς υποστηρίζει ότι θα εξετάσει προσεκτικά τις προσφορές που θα γίνουν για τον διεθνή παίκτη, ο οποίος μέχρι τώρα μετρά 16 γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Βρισκόμαστε στο στάδιο συλλογής πληροφοριών από τους συλλόγους που έχουν δείξει ενδιαφέρον», τόνισε στη διάρκεια του τηλεοπτικού γαλλικού σόου Telefoot και συνέχισε:

«Η ρήτρα των 100 εκ. ευρώ είναι φυσιολογικό να περιορίζει τη λίστα των υποψηφίων. Δεν μπορούν πολλές ομάδες να δώσουν αυτό το ποσό. Μπορούν να το κάνουν η Γιουνάιτεντ, η Σίτι, η Τσέλσι, η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης. Η Γιουνάιτεντ ήταν η πρώτη ομάδα που μας προσέγγισε και ήταν πιο συγκεκριμένη στα όσα προσέφερε».

Το περασμένο Σάββατο ο Γκριεζμάν πέτυχε το νικητήριο γκολ επί της Εσπανιόλ στην Βαρκελώνη και έφτασε τα 100 στην καριέρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης