Περήφανος από την ισοπαλία της Εθνικής μας ομάδας στο Βέλγιο ήταν ο Μίχαελ Σκίμπε, ο οποίος τόνισε, ωστόσο, πως ο διαιτητής απέβαλε αδίκως τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της Ελλάδας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, όμως πρώτα θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες για την εθνική τους εορτή. Σήμερα είναι άσχημη η ισοπαλία έτσι όπως ήρθε, καθώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη παρά το γεγονός πως την αγγίξαμε. Όπως ήρθε η ισοπαλία ήταν σαν ήττα για εμάς, όπως το ακριβώς αντίστροφο ήταν η ισοπαλία με τη Βοσνία.

Θέλω να πω όμως ότι δεν είμαι ευχαριστημένος με την αποβολή του Ταχτσίδη, μιας και ναι μεν η πρώτη κάρτα ήταν σωστή, αλλά η δεύτερη κίτρινη δεν υπήρχε. Τους έδωσε ένα πλεονέκτημα μ’ αυτή την κάρτα ο διαιτητής».

Ερωτηθείς για τις απουσίες της εθνικής μας στο επόμενο παιχνίδι, δήλωσε: «Μέχρι τότε έχουμε αρκετό καιρό και διαθέτουμε πολλούς καλούς παίκτες για να αντικαταστήσουμε αυτούς που λείπουν. Αυτό που είναι σημαντικό είναι πως πρέπει να συγχαρούμε την ομάδα για την καταπληκτική απόδοση που είχε σήμερα σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι. Μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης