Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Σάντερλαντ εμφανίστηκε σε δικαστήριο του Μπράντφορντ ως κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση κοπέλας, ηλικίας μικρότερης των 16 ετών.

Η παραδοχή του Άνταμ Τζόνσον συγκλονίζει τον χώρο του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ο 28χρονος Άγγλος εξτρέμ  ποδοσφαιριστής παρουσιάστηκε στο δικαστήριο την Τετάρτη (10/2) και κατηγορείται ότι συνευρέθηκε ερωτικά με το 15χρονο κορίτσι μεταξύ της 30ης Δεκεμβρίου 2014 και της 26ης Φεβρουαρίου 2015, κι ενώ εκείνη την περίοδο η σύντροφός του ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έρευνα για τις πράξεις του Τζόνσον είχε ξεκινήσει από τον Ιανουάριο του 2015, όταν υπήρξε σχετική καταγγελία, και είχε συλληφθεί τον Μάρτιο της ίδιας χρονιάς.

Αρχικά ο Τζόνσον είχε αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση με τη 15χρονη, σήμερα όμως του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για «σεξουαλική σχέση» και «συναισθηματική σύνδεση με ανήλικο».

Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε αμέσως ένοχος για την πρώτη κατηγορία, ενώ για τη δεύτερη παραδέχθηκε την ενοχή του, αφού συμβουλεύτηκε την ομάδα δικηγόρων που είχε προσλάβει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, ο Άγγλος δήλωσε αθώος για άλλες δύο κατηγορίες παιδεραστίας που του προσάπτουν.

Την Παρασκευή (12/2) θα γίνει δίκη προκειμένου να του απαγγελθεί η ποινή που θα πρέπει να εκτίσει. Ο Τζόνσον έχει τεθεί, ήδη, εκτός της Σάντερλαντ, στην οποία πήγε από τη Μάντσεστερ Σίτι το 2012.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης