Η Παρί Σεν Ζερμέν διέλυσε τη Μονακό, για την 33η ημέρα του γαλλικού πρωταθλήματος, με 7-1 και κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο για 7η φορά στην ιστορία της. Η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας θα διεκδικήσει και το κύπελλο της χώρας, με τον τεχνικό της, Ουνάι Έμερι, να υποστηρίζει το σχέδιο του συλλόγου, έστω και χωρίς αυτόν, καθώς θεωρείται δεδομένη η αποχώρησή του το καλοκαίρι και η αντικατάστασή του από τον Γερμανό Τόμας Τούχελ.

«Πιστεύω πως το σχέδιο της ομάδας είναι σωστό, έστω κι αν αυτό υλοποιηθεί χωρίς εμένα» τόνισε ο Ισπανός τεχνικός, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 «Τα δύο τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει τα πάντα στην ομάδα. Εκτός από τους φιλάθλους και το όνομα, όλα τα υπόλοιπα έχουν αλλάξει και θεωρώ πως πρέπει να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο» πρόσθεσε.

Από τη μεριά του, ο πρόεδρος της ομάδας του Παρισιού, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, επεσήμανε: «Ο Έμερι μας οδήγησε ξανά στον τίτλο και θέλουμε τώρα και το κύπελλο. Η ομάδα, εκτός από την απογοήτευση του Champions League, πέτυχε τους στόχους της. Για τη νέα σεζόν θα μιλήσουμε μαζί του και θα αποφασίσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης