Ο πρόεδρός της Ιωάννης Δρόσος και τα μέλη της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ, Ζήσης Βρύζας και Αλέξης Δέδες εκπροσώπησαν την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στις εργασίες του ΤΕΡ (Top Executive Programme), που διεξήχθησαν επί διήμερο στη Λωζάννη υπό την αιγίδα και διοργάνωση της UEFA.

Στη διάρκεια του ΤΕΡ συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην υπό διαβούλευση διοικητική αναδιάρθρωση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, την ανάπτυξη των διασυλλογικών διοργανώσεων για τα έτη 2018-2021 και το υπό διαμόρφωση μοντέλο διεξαγωγής της UEFA Nations League, που αρχίζει το 2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο του ΤΕΡ, ο πρόεδρος της ΠΔΕ Ιωάννης Δρόσος είχε συνάντηση γνωριμίας με τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν και μακρές, και ιδιαίτερα φιλικές και παραγωγικές συνεργασίες, με τον γενικό γραμματέα Θόδωρο Θεοδωρίδη και τον διευθυντή ομοσπονδιών Ζόραν Λάκοβιτς, οι οποίες έλαβαν και συγκεκριμένο περιεχόμενο σχετικά με την ενίσχυση της ΕΠΟ για ποδοσφαιρικές δραστηριότητες που στοχεύει να αναπτύξει.

Έγινε επίσης σε βάθος ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με θέματα οργάνωσης του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και τις δραστηριότητες της ΠΔΕ.

Η ηγεσία της UEFA ευχήθηκε επιτυχία στο έργο της ΠΔΕ, δήλωσε την ετοιμότητά της για υποστήριξη σε κάθε επίπεδο και την ενθάρρυνε να προχωρήσει αποφασιστικά στην αποστολή που της ανατέθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης