Σημαντικές ήταν οι αποφάσεις που ελήφθησαν στη διάρκεια του σημερινού Διοικητικού Συμβουλίου και της Γενικής Συνέλευσης της Super League.

Η πλέον αξιοπρόσεκτη από αυτές αφορά την εισήγηση προς την ΕΠΟ για απόλυτη αυστηροποίηση του πλαισίου αδειοδότησης, δηλαδή να απαγορεύεται η συμμετοχή στο πρωτάθλημα κάθε συλλόγου που δεν πληροί τις προϋποθέσεις, σε βάθος τριετίας και με αγωνιστική περίοδο υλοποίησης την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απόφαση ελήφθη ύστερα από ψηφοφορία, στην οποία 13 ΠΑΕ έδωσαν θετική ψήφο για το μέτρο, 3 ψήφισαν «λευκό» και μία τάχθηκε εναντίον. Επίσης, ψηφοφορία διεξήχθη για τους εκπροσώπους της διοργανώτριας στην Eκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Εξελέγησαν ο Τάκης Αγραφιώτης με 12 ψήφους, ο Θόδωρος Παπαδόπουλος με 9 και ο Αλέξης Δέδες με 8.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γενικής Συνέλευσης αποφασίστηκαν, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1/ Για το σύστημα αδειοδότησης ΕΠΟ, με δεκατρείς (13) υπέρ, μια (1) κατά και τρεις (3) λευκές ψήφους, αποφασίστηκε να γίνει εισήγηση στην ΕΠΟ περί αυστηροποίησης του πλαισίου, με την πλήρη απαγόρευση συμμετοχής ομάδας στο Πρωτάθλημα της Super League σε βάθος τριετίας, με αγωνιστική περίοδο υλοποίησης το 2017-18.

2/ Στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ εξελέγησαν οι κ.κ. Τ. Αγραφιώτης, Θ. Παπαδόπουλος και Α. Δέδες, με 12, 9 και 8 ψήφους αντίστοιχα.

3/ Το αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ για την κατανομή τηλεοπτικών εσόδων αποσύρθηκε, κατόπιν αιτήματος της ΠΑΕ ΑΕΚ και θα συζητηθεί σε προσεχές Δ.Σ.

4/ Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι Οικονομικές καταστάσεις χρήσης 01/07/2014-30/06/2015».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης