Mε δύο παιχνίδια πέφτει σήμερα η αυλαία της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, από την οποία ξεχώρισε το ντέρμπι των «δικεφάλων», στο οποίο νικητής αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ με 2-0 σκορ κόντρα στην ΑΕΚ.

Το πρώτο χρονικά ματς της ημέρας θα διεξαχθεί στις 19.00 (ΕΡΤ1) στο Αγρίνιο, με τον Παναιτωλικό να φιλοξενεί τη Λαμία του Μάκη Χάβου, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μισή ώρα αργότερα (19.30, Novasports 1) θα γίνει στη Νέα Σμύρνη η σέντρα του παιχνιδιού ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό, με την κάθε ομάδα να θέλει τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Ειδικότερα, οι γηπεδούχοι έχουν κάνει πολύ κακή εκκίνηση στο πρωτάθλημα έχοντας απολογισμό μόλις έναν βαθμό στις πρώτες τρεις αγωνιστικές και ως εκ τούτου είναι αναγκασμένοι να παίξουν για τη νίκη απέναντι στους Πειραιώτες, μολονότι είναι θεωρητικά το αουτσάιντερ της αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν κι αυτοί το «τρίποντο», καθώς μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ έχουν την ευκαιρία, αν φύγουν με το «διπλό» από τη Νέα Σμύρνη, να απολαύσουν για πρώτη φορά στην εφετινή σεζόν τη μοναξιά της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Σάββατο (22/9)

Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης 2-0
Ατρόμητος – ΑΕΛ 2-0
ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης 1-0

Κυριακή (23/9)

Ξάνθη – ΟΦΗ 3-0
Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός 3-0
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2-0

Δευτέρα (24/9)

19.00: Παναιτωλικός – Λαμία (ΕΡΤ1)
19.30: Πανιώνιος – Ολυμπιακός (Νovasports 1)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης