Σειρά παράλληλων εκδηλώσεων, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του εφετινού επετειακού 10ου ποδοσφαιρικού τουρνουά «Σταύρος Ρεπανάς», που συνδιοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας (ΕΠΣΜ) και την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ), πραγματοποιούνται το διήμερο 2 και 3 Ιουνίου 2017, στη Θεσσαλονίκη.

Την Παρασκευή 2 Ιουνίου, στην αίθουσα Συνεδρίων της ΕΣΗΕΜΘ (Στρατηγού Καλάρη 2) και ώρες 11:00 – 14:00, είναι προγραμματισμένη Ημερίδα με θέμα την αθλητική δημοσιογραφία και τον επηρεασμό της από τη μορφή του Σταύρου Ρεπανά, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας κοινωνικού χαρακτήρα, με ομάδα προσφύγων, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την επομένη, Σάββατο 3 Ιουνίου (με ώρα έναρξης 9.30), θα διεξαχθεί το 10ο στη σειρά τουρνουά «Σταύρος Ρεπανάς», μεταξύ αντιπροσωπευτικών παιδικών ομάδων της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης, στις εγκαταστάσεις της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας στη Μίκρα.

Ο ΠΣΑΤ καλεί τους συναδέλφους της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής της, καθώς επίσης και εκπροσώπους των ΜΜΕ, να τιμήσουν με την παρουσία τους το τουρνουά και να μεριμνήσουν για την προβολή του. Επίσης, τους ενημερώνει ότι, στη διάρκεια του τουρνουά, το Σάββατο 3 Ιουνίου, η ΕΠΣΜ οργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στον ίδιο χώρο για όσους ενδιαφέρονται να ανταποκριθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης