Στην ποιότητα των παικτών του Ολυμπιακού στάθηκε ο Ματίας Κεκ, ο οποίος τόνισε την αισιοδοξία του πως η Ριέκα θα εμφανιστεί καλύτερη στον επαναληπτικό στην Κροατία.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του στο τέλος. Είχαμε τη δυνατότητα να διαπιστώσουμε τι σημαίνει το να αντιμετωπίζεις μια ευρωπαϊκή ομάδα. Δεν ήμασταν αρκετά γρήγοροι και προς το τέλος χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό πάντως», είπε και ρωτήθηκε αν οι αλλαγές του Ολυμπιακού διαφοροποίησαν τον ρυθμό του αγώνα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Ολυμπιακός έκανε αλλαγές και χρησιμοποίησε πολύ καλούς παίκτες, όμως εμείς είμαστε πιο περιορισμένοι σε αυτόν τον τομέα».

Στην ερώτηση αν θεωρεί ότι πήρε ένα καλό αποτέλεσμα, σημείωσε: «Κάναμε αυτό που θέλαμε στο γήπεδο. Είδαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Πρέπει να διορθώσουμε ορισμένα πράγματα, να γίνουμε πιο γρήγοροι. Μπορούμε να σπάσουμε την άμυνά τους, όμως υστερούμε σε ατομικό επίπεδο. Ο Ολυμπιακός έχει πιο καλούς παίκτες, έχει το προβάδισμα. Είναι ποιοτική ομάδα, όμως πιστεύω ότι στην έδρα μας μπορούμε να παίξουμε καλύτερα».

Ο Κεκ ρωτήθηκε αν θεωρεί την ομάδα του τυχερή: «Είχαμε κι εμείς ορισμένες ευκαιρίες που μπορούσαμε να τις αξιοποιήσουμε. Όπως είπα και νωρίτερα, πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το «Γ. Καραϊσκάκης» και τον επαναληπτικό, σημείωσε: «Η ατμόσφαιρα γνωρίζαμε ποια είναι στο γήπεδο. Όσον αφορά στον επαναληπτικό, ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Παρτιζάν. Πλέον τον γνωρίζουμε κι εμείς καλύτερα και θα προετοιμαστούμε καταλληλότερα».

Για τον τερματοφύλακα, Σλούγκα, ανέφερε: «Ο Σλούγκα και ο Χέμπερ ήταν πολύ καλοί. Το ίδιο ισχύει και για τον Τσρνιτς. Είχαμε ορισμένα προβλήματα στη μεσαία γραμμή».

Σε ερώτηση για τις πιθανότητες πρόκρισης, απάντησε: «Τα μαθηματικά είναι για τους… μαθηματικούς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης