Μετά την… εν μέρει συγγνώμη από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βοσνίας για όσα διαδραματίστηκαν μετά το τέλος του αγώνα με την Ελλάδα στη Ζένιτσα, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μεχμέτ Μπαζντάρεβιτς, έριξε… λάδι στη φωτιά!

Με δηλώσεις του «avaz.ba» ανέφερε ότι ο βοηθός του, Στεφάν Ζιλί, γρονθοκόπησε τον Γιαννιώτα διότι ήταν σε αυτοάμυνα, ενώ υποστήριξε ότι οι Έλληνες «κατέστρεψαν» τους Βόσνιους, αναφερόμενος στους τραυματισμούς παικτών του, που προήλθαν από σκληρά μαρκαρίσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 56χρονος τεχνικός, που επισκέφτηκε το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν ο Λούλιτς, είπε: «Ο Λούλιτς είναι καλά. Η διάθεσή του ήταν καλή, παρά τα όσα έγιναν. Ο Σούνιτς, κανονικά, έπρεπε να μείνει και αυτός στο νοσοκομείο, αλλά βγήκε με δική του πρωτοβουλία. Έχει ένα μεγάλο κόψιμο στο πόδι. Είδατε τι έκαναν οι Έλληνες χθες το βράδυ. Έχουμε δύο παίκτες στο νοσοκομείο, μας κατέστρεψαν»!

Σε ερώτηση για το πώς αισθάνεται ο βοηθός του, Στεφάν Ζιλί, για το γεγονός ότι έσπασε δύο δόντια του Γιάννη Γιαννιώτα, ο Μπαζντάρεβιτς τόνισε: «Πώς να νιώθει; Ήταν λάθος αυτό που έγινε. Προσπάθησε να ηρεμήσει την κατάσταση και του επιτέθηκαν οι Έλληνες παίκτες. Ήταν αυτοάμυνα».

Για το ματς, δήλωσε: «Περιμέναμε ότι θα γινόταν έτσι και έγινε. Δύο παίκτες μας κατέληξαν στο νοσοκομείο, σε όλο το παιχνίδι χτυπούσαν τους παίκτες μας. Ο διαιτητής έπρεπε να μας δώσει τουλάχιστον ένα πέναλτι, αλλά κι εμείς έπρεπε να ήμασταν πιο αποτελεσματικοί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης