Ως μία εξαιρετική ευκαιρία για να πάρουν «εκδίκηση» από την Γιουβέντους, αντιμετωπίζουν στην Μονακό, την κλήρωση για τα ημιτελικά του Champions League. Ο αντιπρόεδρος των Μονεγάσκων, Βαντίμ Βασίλιεφ, ανέφερε:

«Πρόκειται για έναν εξαιρετικά δύσκολο αντίπαλο. Κυρίως λόγω του τρόπου με τον οποίο αγωνίζεται. Έχουμε λοιπόν μία ρεβάνς μπροστά μας. Πριν από δύο χρόνια, εκείνη η ομάδα της Γιουβέντους ήταν ήδη πολύ δυνατή. Και τώρα είναι ακόμη καλύτερη. Αυτό όμως συμβαίνει και με την δική μας ομάδα. Η προηγούμενη πρόκριση (σ.σ. προ διετίας η Γιουβέντους απέκλεισε την Μονακό στα προημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης με 0-0 και 1-0) κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Είναι γείτονες μας (σ.σ. η απόσταση που χωρίζει το Πριγκηπάτο από το Τορίνο είναι περίπου 200 χιλιόμετρα) και είμαστε ικανοποιημένοι από την κλήρωση. Σε αυτήν την φάση κάθε αντίπαλος είναι πολύπλοκος. Θα παίξουμε με την Γιουβέντους με όλες μας τις δυνάμεις. Καλώ τους φιλάθλους μας να βρίσκονται εκεί, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο πρεσβευτής των Μονεγάσκων, Λουντοβίκ Ζιουλί, σχολίασε: «Θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Η Γιουβέντους διαθέτει εξαιρετική τακτική προσέγγιση και έχει στο δυναμικό της εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Θα πρέπει να έχουμε καλή απόδοση και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Έχουμε μπροστά μας δύο αγώνες, που οδηγούν στον τελικό, κάτι ιστορικό για την ομάδα μας. Είναι βέβαιο ότι ο Ζαρντίμ είναι άριστος στην τακτική και είμαι αισιόδοξος ότι πρόκειται για μία καλή κλήρωση».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης