Ο Γιόακιμ Λεβ ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής ομάδας της Γερμανίας από την οποία απουσιάζει ο Μάρκο Ρόις. «Το ιατρικό τιμ δεν μπορούσε να δώσει ξεκάθαρη πρόγνωση για την υγεία του Μάρκο. Ταλαιπωρείται από σημαντικά προβλήματα τραυματισμού και ήμουν πολύ σκεπτικός για το κατά πόσο θα μπορούσε να ανταπεξέλθει τις επόμενες εβδομάδες σε ένα τόσο απαιτητικό τουρνουά. Είναι μια πικρή απόφαση και είναι πικρό για τον Μάρκο», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Η Γερμανία στη φάση των ομίλων θα αντιμετωπίσει Ουκρανία, Πολωνία και Βόρεια Ιρλανδία. Οι «εκλεκτοί» του ομοσπονδιακού τεχνικού των «πάντσερ» είναι οι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τερματοφύλακας: Μάνουελ Νόιερ (Μπάγερν), Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν (Μπαρτσελόνα), Μπερντ Λένο (Λεβερκούζεν).

Αμυντικοί: Ζερόμ Μπόατενγκ (Μπάγερν), Γιόνας Χέκτορ (Κολωνία), Μας Χούμελς (Ντόρτμουντ), Μπένεντικτ Χέβεντες (Σάλκε), Σκόντραν Μουστάφι (Βαλένθια), Αντόνιο Ρούντιγκερ (Ρόμα).

Μέσοι: Εμρέ Τσαν (Λίβερπουλ), Σάμι Κεντίρα (Γιουβέντους), Τόνι Κρόος (Ρεάλ), Μεσούτ Εζίλ (Άρσεναλ), Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ (Μαν. Γιουνάιτεντ), Γιόσουα Κίμιχ (Μπάγερν), Γιούλιαν Βάιγκλ (Ντόρτμουντ),

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιθετικοί: Γιούλιαν Ντράξλερ, Αντρέ Σίρλε (Βόλφσμπουργκ), Λούκας Ποντόλσκι (Γαλατάσαραϊ), Τόμας Μίλερ (Μπάγερν), Μάριο Γκόμεζ (Μπεσίκτας), Μάριο Γκέτσε (Μπάγερν), Λερόι Σανέ (Σάλκε).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης