Χιλιάδες οπαδοί της Νάπολι κατέκλυσαν τους χώρους στο αεροδρόμιο της πόλης για να υποδεχθούν την ομάδα τους, μετά τη νίκη της με 1-0 κατά της πρωτοπόρου Γιουβέντους στο Τορίνο την Κυριακή το βράδυ, στο πλαίσιο της 34η ημέρας στη Serie A.

Τα ιταλικά ΜΜΕ εκτιμούν ότι ο αριθμός των φίλων της Νάπολι, που περίμεναν με υπομονή την άφιξη της πτήσης με τους παίκτες της ομάδας, ανερχόταν σε 10.000 με 20.000. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο δείχνουν το λεωφορείο της ομάδας το οποίο περνούσε μέσα από το πλήθος, καθώς οι οπαδοί φώναζαν συνθήματα, ύψωναν πανό και άναβαν βεγγαλικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βεγγαλικά άναψαν επίσης οι φίλοι της Νάπολι σε όλη σχεδόν την πόλη, όταν ακούστηκε το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα από τον διαιτητή της αναμέτρησης και άρχισαν οι πανηγυρισμοί στις κεντρικές πλατείες για τη νίκη που ήρθε με το τέρμα του Κουλιμπαλί στο τελευταίο λεπτό (90΄).

Η Νάπολι κυνηγάει τον τρίτο τίτλο της στη Serie A, έχοντας κερδίσει τους δύο προηγούμενους το 1987 και το 1990, με τον Ντιέγκο Μαραντόνα να είναι ο ηγέτης της ομάδας. Πάντως, ακόμη βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από την Γιουβέντους, που κατακτά το τίτλο τα έξι τελευταία χρόνια και ενώ απομένουν 4 αγώνες για την ολοκλήρωση του εφετινού πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης