Την μετάθεση, κατά μία ημέρα, του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για την 8η αγωνιστική της Super League που έχει οριστεί για τις 28 Οκτωβρίου καθώς και αυτού μεταξύ του Άρη και του Ολυμπιακού για την Basket League, που είναι προγραμματισμένος για την ίδια ημέρα, ζητάει με έγγραφο της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκη, σε Super League και ΕΣΑΚΕ, αντίστοιχα.

«Επισημαίνεται ότι η αναβολή του αγώνα κατά μία ημέρα, κρίνεται απολύτως αναγκαία, δεδομένου ότι ο προβλεπόμενος χρόνος πραγματοποίησης του αγώνα συμπίπτει με την ημέρα κορύφωσης των ως άνω εκδηλώσεων» αναφέρεται στο έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ. η οποία επικαλείται τις εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου, στις οποίες θα παρίστανται πλήθος επισήμων μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας Σέρτζιο Ματαρέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά τον αγώνα ποδοσφαίρου, το αίτημα αυτό δημιουργεί πρόβλημα αφού για τις 31 Οκτωβρίου έχουν προγραμματιστεί οι αγώνες Παναθηναϊκός-Ιεράπετρα και Εργοτέλης-ΠΑΟΚ για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας και έτσι, δεν τηρούνται τα δύο πλήρη 24ωρα που προβλέπει ο κανονισμός ανάμεσα στους αγώνες.

Εφόσον οι αγώνες Κυπέλλου, όμως, μετατεθούν για την 1η Νοέμβρη, δημιουργείται πρόβλημα στη Super League καθώς για το Σάββατο 3 Νοεμβρίου έχουν οριστεί τα παιχνίδια Ατρόμητος – ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και πάλι δεν τηρούνται τα δύο 24ώρα!

Η Super League, σύμφωνα με πληροφορίες εμφανίζεται αρνητική και την απόφαση θα πάρει ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Πηγή: sdna

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης