Στον Αστέρα Τρίπολης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χρήστος Τασουλής, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Αρκάδες.
Στο πρώτο μισό της περυσινής σεζόν, ο 27χρονος αριστερός μπακ αγωνίστηκε στη Λανς, μετρώντας μόλις δύο συμμετοχές, ενώ τον Ιανουάριο επέστρεψε στον Πανιώνιο, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει, αφού ταλαιπωρήθηκε από προβλήματα τραυματισμού.

Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Τασουλή, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2020.
»Ο Χρήστος Τασουλής αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην ακαδημία του ΑΣΤΕΡΑ, καθώς κατάγεται από την Αρκαδία. Ο Έλληνας αμυντικός, γεννημένος στις 3 Μαΐου 1991, επέλεξε τον αριθμό 3 για την κιτρινομπλέ φανέλα του».

Η δήλωση του Τασουλή: «Είπα αμέσως το ναι στην πρόταση της ομάδας γιατί ήθελα να επιστρέψω μετά από 9 χρόνια στον Αστέρα και την πόλη που μεγάλωσα. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι μεγάλη ομάδα με διακρίσεις στο EUROPA LEAGUE. Ο κόσμος πρέπει να είναι μαζί μας, γιατί αυτά που καταφέρνει ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι τεράστια επιτεύγματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης