Μια σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες απέκτησαν τον Λέβι Μαδίντα από την Θέλτα για τρία χρόνια. Ο 25χρονος μέσος έχει συνολικά 29 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, ενώ στον Αστέρα επέλεξε το νούμερο 8 για τη φανέλα του.

«Είχα ακούσει για τον Αστέρα από ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στην ομάδα και είχαν να μου πουν τα καλύτερα για το σύλλογο. Θέλω να γίνω ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές στην ιστορία της ομάδας και να τη βοηθήσω να πετύχει όσα ονειρεύονται ο κόσμος και η διοίκηση. Μου αρέσει να παίζω στη μεσαία γραμμή και να καλύπτω όλους τους χώρους που απαιτεί η θέση» τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις.

Η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Levy Madinda (Λέβι Μαδίντα) με μεταγραφή από την ισπανική Θέλτα για τα επόμενα τρία χρόνια!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΣΤΕΡΑ γεννήθηκε στις 11 Ιουνίου 1992 στην Γκαμπόν και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία της Θέλτα.

Μετά από δύο σεζόν στην Celta B, αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στην πρώτη ομάδα, ενώ έπαιξε και δύο σεζόν στην Tarragona.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Levy Madinda αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, έχει συνολικά 29 συμμετοχές στην Primera Division, ενώ στον ΑΣΤΕΡΑ επέλεξε το νούμερο 8 για τη φανέλα του!

Η ΔΗΛΩΣΗ

“Είχα ακούσει για τον ΑΣΤΕΡΑ από ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στην ομάδα και είχαν να μου πουν τα καλύτερα για το σύλλογο. Θέλω να γίνω ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές στην ιστορία της ομάδας και να τη βοηθήσω να πετύχει όσα ονειρεύονται ο κόσμος και η διοίκηση. Μου αρέσει να παίζω στη μεσαία γραμμή και να καλύπτω όλους τους χώρους που απαιτεί η θέση.”

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
2010–2013 Celta B 55 (3)
2012–2017 Celta 29
2015-2017 → Gimnàstic (δανεικός) 41 (1)

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
GABON 41 (5)».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης