Ο Ηρακλής επικράτησε με σκορ 2-1 του Αστέρα στην Τρίπολη, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Super League. Οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ στο 44’ με τον Γιάννου, όμως ο Ηρακλής πήρε τη νίκη με τα γκολ των Βέλλιου (58’) και Μπουλούτ (66’). Να σημειωθεί ότι ο τελευταίος αποβλήθηκε στο 68’ με δύο γρήγορες κίτρινες κάρτες.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα που προσπάθησε να αιφνιδιάσει στην αρχή του αγώνα ήταν ο Ηρακλής, ο οποίος πίεσε στο πρώτο τέταρτο τον Αστέρα, ωστόσο από μία λανθασμένη επιλογή του Σαραμαντά στο 7’, ο οποίος προσπάθησε να απομακρύνει, λίγο έλειψε οι Αρκάδες να προηγηθούν. Καλή στιγμή για τον Αστέρα καταγράφηκε και στο 13’ όταν ο Μάσα με σουτ ανάγκασε τον Χουάντερσον σε εντυπωσιακή επέμβαση.

Αφού ο ρυθμός έπεσε αισθητά η επόμενη καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο 37’ με τον κίπερ του Ηρακλή να σταματά το σουτ του Φερνάντες, ενώ η μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία σημειώθηκε στο 43΄με τον διαιτητή Δημητρόπουλο να καταλογίζει πέναλτι υπέρ του Αστέρα για χέρι του Ζιαμπάρη. Ο Γιάννου ανέλαβε την ποινή, ο Χουάντερσον έπεσε σωστά, μπλόκαρε τη μπάλα αλλά αυτή του γλίστρησε και τελικά πέρασε την γραμμή με αποτέλεσμα ο Αστέρας να ανοίξει το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής μπήκε αποφασισμένος για να σκοράρει και στο 48’ ο Περόνε με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Μπαντή. Η απάντηση του Αστέρα ήρθε στο 51′ όταν ο Μάσα εκτέλεσε το φάουλ, αλλά ο Χουάντερσον με νέα εντυπωσιακή εκτίναξη έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στη συνέχεια νίκησε από κοντά τον Γιάννου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 1-1 ήρθε τελικά στο 58’. Ο Απόστολος Βέλλιος έκλεψε τη μπάλα στον χώρο του κέντρου από τον Ζησόπουλο και με ατομική προσπάθεια και σουτ νίκησε τον Μπαντή και ισοφάρισε. Η ολική ανατροπή για τον «Γηραιό» έγινε στο 66’, με τον Περόνε να σεντράρει και τον Μπουλούτ με κοντινή κεφαλιά να «γράφει» το 2-1.

Να σημειωθεί ότι ο σκόρερ δύο λεπτά αργότερα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα στο 71′ ο Ηρακλής έχασε ευκαιρία με τον Βέλλιο να κάνει το 3-1, ενώ για τον Αστέρα στο 86’ ο Δημούτσος και στο 90’ ο Μάσα δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν.

Αστέρας Τρίπολης – Ηρακλής 1-2 (Novasports 3)

Γκολ: 44’ Γιάννου – 58’ Βέλλιος, 66’ Μπουλούτ

Κίτρινες κάρτες:
Ντούντου, Μάσα, Κουρμπέλης – Καρασαλίδης, Μπουλούτ, Περόνε

Κόκκινες κάρτες:
68’ Μπουλούτ

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης):
Μπαντής, Λούι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Ντουντού, Μάσα, Κουρμπέλης (81’ Δημούτσος), Γιάννου, Φερνάντες (63’ Φούντας), Λανθαρότε (72’ Παπαδόπουλος).

Ηρακλής (Παπαδόπουλος):
Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς (46’ Καρλίτος), Καρασαλίδης (55’ Ζαμπάζης), Μπαρτολίνι, Ζιάμπαρης, Πασάς, Ιντζόγλου, Περόνε (80′ Χαντί), Μπουλούτ, Βέλλιος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης