O Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου Ισπανού επιθετικού Ντάνι Πιτσίν, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την αρκαδική ομάδα.

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Dani Pichin (Ντάνι Πιτσίν) για τα επόμενα τρία χρόνια! Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1992 στην Μαδρίτη και υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2020. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός τα δύο τελευταία χρόνια έπαιζε στην San Sebastian, αγωνίζεται ως εξτρέμ και επέλεξε το νούμερο “94” για τη φανέλα του» ανέφερε η ανακοίνωση του συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, στις πρώτες δηλώσεις του ο Πιτσίν υπογράμμισε ότι «πάνω απ΄ όλα είναι μια ευκαιρία να παίξω στην πρώτη κατηγορία της Ελλάδας. Έρχομαι με όρεξη για να βοηθήσω την ομάδα και να κάνω όσα ζητάει ο προπονητής μας. Μπορώ να παίξω σε οποιαδήποτε θέση στη μεσοεπιθετική γραμμή. Παίζω ακόμη και ως δεύτερος επιθετικός. Έπαιζα στη Σαν Σεμπαστιάν της Ισπανίας. Θα ήθελα να πω στους φιλάθλους μας ότι θα δουλέψουμε όλοι μαζί σκληρά για να κάνουμε σπουδαία πράγματα».

Και συνέχισε: «Η ταχύτητα είναι το μεγάλο μου όπλο. Από μικρός είχα ως μεγάλο προσόν την ταχύτητα και τον έλεγχο του παιχνιδιού με την μπάλα στα πόδια. Αυτές είναι οι μεγάλες μου αρετές. Επέλεξα τον Αστέρα γιατί ενδιαφέρθηκε για μένα και παίζει στην πρώτη κατηγορία της Ελλάδας. Είναι μια ευκαιρία για μένα να παίξω σε πρώτη κατηγορία. Γι΄ αυτό επέλεξα την Τρίπολη και θα αποδείξω τι παίκτης είμαι. Ανυπομονώ να αρχίσουν οι προπονήσεις και οι αγώνες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης