Παρελθόν αποτελεό για τον Αστέρα Τρίπολης ο Σταύρος Τσουκαλάς. Ο εκ των αρχηγών των Αρκάδων, έμεινε ελεύθερος και πλέον αναζητά τη νέα ποδοσφαιρική στέγη του. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, ο έμπειρος μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Ο Τσουκαλάς είχε αγωνιστεί 45 φορές με τη φανέλα του Αστέρα και είχε σημειώσει 5 γκολ.

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους κυρίους Καϋμενάκη και Μπάκο, οι οποίοι επέλεξαν να με φέρουν στον Αστέρα. Είναι άνθρωποι εξαίρετοι με μεγάλη αγάπη και διάθεση για τον Αστέρα! Έχουν κάνει περήφανη την Ελλάδα μέσα από τις ευρωπαϊκές διακρίσεις της ομάδας. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τον κύριο Γιώργο Μποροβήλο, τον κύριο Δημήτρη Μποροβήλο, τον κύριο Δημήτρη Κενέ και το Νίκο Γαλανακόπουλο οι οποίοι τρέχουν πολύ και νοιάζονται για να είναι πρωταγωνιστής ο Αστέρας» τόνισε αρχικά ο Τσουκαλάς και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζομένους στον Αστέρα. Τους φροντιστές, τους φυσιοθεραπευτές, όλους τους προπονητές που συνεργάστηκα αυτό το διάστημα. Είμαι ευγνώμων που αποτέλεσα μέλος αυτής της ομάδας. Από την πρώτη στιγμή που μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ στην ομάδα πάλεψα το κάθε δευτερόλεπτο για να μπορέσω να βοηθήσω. Αλλά τα πράγματα στην ζωή -πόσω μάλλον στο ποδόσφαιρο- δεν έρχονται έτσι όπως τα περιμένουμε ή όπως τα σχεδιάζουμε».

Τέλος ευχήθηκε στους πρώην συμπαίκτες του καλή επιτυχία. «Εύχομαι ολόψυχα στον κύριο Παντελίδη και στους ποδοσφαιριστές του Αστέρα να πετύχουν τον στόχο και να εξασφαλίσει η ομάδα τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εκεί που αξίζει να είναι. Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Αστέρα που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή» κατέληξε, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Αστέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης