Η Κέρκυρα επικράτησε 2-1 του Αστέρα στην Τρίπολη σε παιχνίδι για την 23η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 38’ με τον Μάσα, όμως οι Φαίακες πήραν τη νίκη με γκολ του Τουράμ στο 69ο και το 83ο λεπτό.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αστέρας ήταν η ομάδα που μπήκε πιο δυναμικά στο γήπεδο και προσπάθησε να σκοράρει απειλώντας με τους Καλτσά και Στανισάβλιεβιτς στο πρώτο τέταρτο. Νέα καλή στιγμή για τους Αρκάδες καταγράφηκε στο 28ο λεπτό όταν ο Στανισάβλιεβιτς αρχικά και ο Μανιάς στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να βρουν τον στόχο.

Το σκορ άνοιξε στο 38’. Ο Μάσα εκτέλεσε φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα με τον Αστέρα να προηγείται με 1-0. Η Κέρκυρα από την πλευρά της είχε στο πρώτο μέρος δύο καλές στιγμές με σουτ του Ντιόγκο στο 41’ και εκτέλεση φάουλ του Κόντου στο 44′.

Η ισοφάριση από τους Φαίακες ήρθε στο 70’. Ο Κόντος εκτέλεσε φάουλ και ο Τουράμ από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με σουτ σημειώνοντας το 1-1. Στο 80′ ο Αστέρας με τον Μανιά απώλεσε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει, καθώς ο Έλληνας φορ σημάδεψε το δοκάρι και έτσι η Κέρκυρα σκόραρε και πήρε τη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 83′ από την εκτέλεση φάουλ του Επστάιν, ο Σελίν δεν κατάφερε να διώξει με το κεφάλι και ο Τουράμ με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1.

Αστέρας Τρίπολης – Κέρκυρα 1-2 (Novasports 4)

Γκολ: 38′ Μάσα – 69′, 83′ Τουράμ

Κίτρινες κάρτες:
Καλτσάς, Στανισάβλιεβιτς, Μπέρτος – Κεϊτά, Τουράμ, Ιωάννου

Κόκκινες κάρτες:


Αστέρας Τρίπολης (Απόστολος Χαραλαμπίδης):
Ντοναρούμα, Καλτσάς, Μπέρτος, Σελίν, Κυριακόπουλος, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Φαρίνια (62′ Δημούτσος), Στανισάβλιεβιτς (77′ Ιωαννίδης), Μάσα, Μανιάς.

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου):
Κουτζαβασίλης, Κεϊτά (46′ Ντουαλά), Ντιμιτρόφσκι, Ιωάννου, Κόντος (73′ Νίκιτς), Σιόντης, Κέβιν Ντιόγκο (63′ Επστάιν), Ζορντάο Ντιόγκο, Γεωργίου, Γκόμες, Τουράμ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης