Ο Κλάους Αθανασιάδης βρίσκεται στη «μαύρη λίστα» της Μακάμπι Χάιφα και οι ιθύνοντές της ψάχνουν ομάδα για να τον παραχωρήσουν την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Ισραήλ, ο Αστέρας Τρίπολης φέρεται να ενημέρωσε τον εκπρόσωπο του Αθανασιάδη πως ενδιαφέρεται για τον πελάτη του, με τους ανθρώπους της ομάδας της Αρκαδίας να του διαμηνύουν ότι δεν είναι διατεθειμένοι να καλύψουν ολόκληρο το συμβόλαιό του, που ανέρχεται στο ποσό των 550.000 ευρώ χωρίς τα μπόνους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει η walla.co.il, η ελληνική ομάδα δύναται να του προσφέρει το μισό ποσό του συμβολαίου, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει ο παίκτης να τα βρει με τη Μακάμπι Χάιφα για να καλύψει το υπόλοιπό του.

Πάντως, από την πλευρά της, η Μακάμπι έχει ξεκαθαρίσει στον πρώην στράικερ του ΠΑΟΚ πως δεν πρόκειται να του πληρώσει το συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν.

Βέβαια, όπως αναφέρεται στο τέλος του συγκεκριμένου ρεπορτάζ, δεν αποκλείεται, αν καλυφθεί το μισό ποσό, να είναι πιο δεκτική και να καλύψει το υπόλοιπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι οι Αρκάδες δεν βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού, εκτός κι αν τελικά παραχωρηθεί ο Δουβίκας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης