Από ένα γκολ πέτυχαν Ολυμπιακός και Αστέρας Τρίπολης στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι Αρκάδες προηγήθηκαν στο 29’ με τον Μανιά, ενώ στο 55’ ο Καρσελά ισοφάρισε για τους «ερυθρόλευκους».

Μία εβδομάδα πριν από την πρώτη συνάντηση με την Παρτιζάν Βελιγραδίου για τον γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League, ο Αστέρας Τρίπολης προβλημάτισε τον Ολυμπιακό, ο οποίος κατά διαστήματα είχε καλή κυκλοφορία και πίεση, αλλά δεν μπορούσε να βρει την τελική πάσα για να σκοράρει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αστέρας ήταν πολύ καλά στημένος στο γήπεδο από τον Στάικο Βεργέτη, ενώ από τη μέση και μπροστά οι Αρκάδες έψαξαν τις αντεπιθέσεις. Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 29΄, όταν ο Καλτσάς σέντραρε από δεξιά, η μπάλα πέρασε από τον Σισέ, με αποτέλεσμα ο Μανιάς να σκοράρει με το κεφάλι.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με το πρώτο τέρμα του Καρσελά με τον Ολυμπιακό, όταν στο 55΄ ύστερα από λανθασμένη απομάκρυνση των αμυντικών έπιασε το μονοκόμματο σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 1-1 (Novasports 1)

Γκολ: 55′ Καρσελά – 29′ Μανιάς

Κίτρινες κάρτες:
Καρσελά – Κουμαντέι, Πασαλίδης

Κόκκινες κάρτες:


Ολυμπιακός:
Καπίνο, Ελαμπντελαουί (73′ Φιγκέιρας), Βούκοβιτς (46′ Μάρτινς), Σισέ (46′ Νικολάου), Κούτρης (85′ Ντε Λα Μπέγια), Οφόε (78′ Σιώπης), Ρομαό, Φορτούνης (89′ Μανθάτης), Μάριν (68′ Σεμπά), Πάρντο (46′ Καρσελά), Εμενίκε (46′ Ανσαριφάρντ).

Αστέρας Τρίπολης:
Αθανασιάδης (46′ Τσιφτσής – 69′ Καπετάνος), Ίγκορ (46′ Κυριακόπουλος), Γιαννούλης (46′ Ευαγγέλου), Τριανταφυλλόπουλος (46′ Πασαλίδης), Κουμαντέι (46′ Γκοντό), Ιγκλέσιας (46′ Κώτσιρας), Στανισάβλιεβιτς (46′ Ντοντού), Μαντίντα, Καλτσάς (Τσιλιανίδης), Μάσα (46′ Χασάν – 69′ Δουβίκας), Μανιάς (46′ Τσανγκ – 77′ Καστάνος).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης