Την άποψή του ότι ο Αστέρας Τρίπολης δεν άξιζε να ηττηθεί στην Τούμπα εξέφρασε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς με τον ΠΑΟΚ ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις στο συγκεκριμένα παιχνίδι.
Πάντως ο Έλληνας γκολκίπερ επισήμανε ότι δεν μπορεί να χαρεί την καλή του εμφάνιση, καθώς η ομάδα του έχασε, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο διαιτητής διαμόρφωσε το αποτέλεσμα με την υπόδειξη του πέναλτι στον Πρίγιοβιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι:


Για τη δική του καλή εμφάνιση στο σημερινό παιχνίδι: «Δε μπορώ να το χαρώ, γιατί η ομάδα μου έχασε. Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο του προπονητή. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη κλάση, μας δημιούργησε κάποιες φάσεις, αλλά σταθήκαμε πολύ καλά. Μετά το γκολ που δεχτήκαμε, μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο».

Για το αν άξιζε η ομάδα του κάτι καλύτερο: «Όταν ο διαιτητής διαμορφώνει το αποτέλεσμα, εννοείται ότι αξίζαμε κάτι περισσότερο. Δεν το πήραμε για αυτόν το λόγο. Ο διαιτητής διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Είχαμε πολλές ευκαιρίες. Έκανε κάποιες καλές αποκρούσεις και ο Πασχαλάκης. Η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα και μπορούσαμε να την πάρουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις δύο αποκρούσεις του στις προσπάθειες των Ζαμπά και Σάκχοφ στο πρώτο ημίχρονο: «Κάνω τα βήματα για να κλείσω την εστία μου, είδα τη μπάλα που πηγαίνει και την απέκρουσα, στην κεφαλιά του Σάκχοφ. Του Ζαμπά, είναι δύσκολη απόκρουση γιατί η μπάλα, βρήκε και σε συμπαίκτη μου. Ευτυχώς είχα τη συγκέντρωση μου και μπόρεσα να κρατήσω το μηδέν».

Για τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και το σημερινό αποτέλεσμα: «Ο παράγοντας τύχη, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, παίζει τεράστιο ρόλο. Στο δεύτερο παιχνίδι με τη Χιμπέρνιαν, είχαμε 5-6 τετ-α-τετ αλλά δεν πήραμε την πρόκριση. Σήμερα, το είδατε ότι εύκολα θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία και όπως είπα και πριν, ο διαιτητής, διαμόρφωσε το αποτέλεσμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης