Ο Πλατανιάς επέστρεψε στις νίκες απέναντι στον Αστερα Τρίπολης, καθώς κατάφερε με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο να επικρατήσει στα Περιβόλια με 2-0 των Αρκάδων στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Super League.

Αυτό ήταν το πρώτο τρίποντο στο 2016 τους Κρητικούς, οι οποίοι έφτασαν στην επικράτησε με τα τέρματα των Γουνδουλάκη (20′) και Ανγκούλο (79′).

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Oι γηπεδούχοι ευτύχησαν με τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου να ανοίξουν το σκορ, οταν μετά από κόρνερ του Μενδρινού, ο Γουνδουλάκης πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με φαλτσαριστό σουτ πάνω στην κίνηση, από το ύψος της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τέρμα αυτό αναμφίβολα έπαιξε σημαντικό ρόλο στην έκβαση του ματς, καθώς ο Αστέρας που είχε μπει πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο (χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει μεγάλη ευκαιρία) έδειξε να επηρεάζεται αρνητικά, τη στιγμή που η ψυχολογία των γηπεδούχων εκτοξεύτηκε στα ύψη.

Εύκολα οι παίκτες του Παράσχου κρατούσαν το υπέρ τους σκορ και μάλιστα είχαν τη δυνατότητα να αυξήσουν το προβάδισμα σε προσπάθειες του Μπανανά (45΄), Ράμος (54΄), με τον Μπαντή να αντιδρά σωστά και να αποκρούσει. Ο Αστέρας ανέβηκε μετά το 60΄, είχε την κατοχή και προσπαθούσε να φανεί απειλητικός, όμως η απουσία του Απόστολου Γιάννου ήταν παραπάνω από εμφανής.

Ετσι, οι γηπεδούχοι βρήκαν την ευκαιρία να «τελειώσουν» το ματς από το 79΄ με τον Ανγκούλο να διαμορφώνει από ασίστ του Αποστολόπουλου το τελικό 2-0, μόλις τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη νίκη στην ιστορία του Πλατανιά μετά από 10 αναμετρήσεις με τον Αστέρα Τρίπολης που έως τώρα είχε επτά νίκες, ενώ δύο ματς έχουν τελειώσει ισόπαλα.

Κίτρινες: Ράμος, Φ. Στανισάβλεβιτς – Σανκαρέ, Παντελιάδης

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος)
: Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Σκαρρντοβέλι, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Μενδρινός (84΄ Μενδρινός), Μουνάφο (69΄ Φίλιπ Στανισάβλιεβιτς), Αποστολόπουλος, Γουνδουλάκης, Ράμος (76΄ Ανγκούλο)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Μπαντής, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Κιτοκό, Χαμντανί (81΄ Φερνάντες), Κουρμπέλης (66΄ Δημούτσος), Μπερτόλιο, Μούκαμ, Μάσα (76΄ Αλεξάνταρ Στανισάβλιεβιτς), Ιωαννίδης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης