Ο Αστέρας Τρίπολης συνέτριψε με 9-2 την αδύναμη Σιλφόλντε, στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους. Ο Δημούτσος πέτυχε το πρώτο γκολ της σεζόν για την ομάδα του Μάκη Χάβου στο 10ο λεπτό με ωραίο πλασέ και στο 23′ ο Καλτσάς εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μάσα γι το 2-0. Στο 37′ οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τον Καλτσά να σερβίρει στον Μάσα για το 3-0. Το ημίχρονο έκλεισε με το σκορ στο 5-0 αφού ακολούθησαν τα δύο γκολ του Τσιλιανίδη.

Η Σιλφόλντε μείωσε στο 51′ με τον Μπόουμαν, ενώ στο 62′ Ιωαννίδης πέτυχε το 6ο γκολ του Αστέρα. Λίγο αργότερα και πάλι ο Μπόουμαν βρήκε δίκτυα από το σημείο του πέναλτι για το 6-2 και ακολούθησαν τα γκολ από Ιωαννίδη (81′,86′) και Στανισάβλιεβιτς (90′) για το τελικό 9-2.

Η σύνθεση του Αστέρα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρώτο ημίχρονο: Αθανασιάδης, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκλέσιας (20′ Χαμντανί), Μπέρτος, Δημούτσος, Κουρμπέλης, Τσιλιανίδης, Μάσα, Καλτσάς, Κώτσιρας.

Στο δεύτερο ημίχρονο: Καπετάνος (75′ Τσιφτσής), Κυριακόπουλος, Μακροστέργιος (75′ Παπαγγελής) , Σεφίλ, Ίγκορ (80′ Άσεν), Χαμντανί (70′ Νάτσης), Τσάβες, Στανισάβλιεβιτς, Τσιώλης, Νίκο Φερνάντεζ, Ιωαννίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης