Η κούραση στάθηκε εμπόδιο στις προσπάθειες του Αστέρα Τρίπολης στην ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-1 σύμφωνα με τον Στάικο Βεργέτη. Ο Ελληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου ανέλυσε το ματς και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι Αρκάδες δεν είχαν καμία τελική προσπάθεια

«Σήμερα ήρθαμε μετά από ένα ευρωπαϊκό αγώνα και ένα ταξίδι που είχαμε. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για αυτό το ματς. Στο πρώτο μέρος ελέγξαμε το ρυθμό, κρατήσαμε την μπάλα και προσπαθήσαμε να γίνουμε απειλητικοί. Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός μας πίεσε, ειδικά στο πρώτο τέταρτο δεν κρατούσαμε την μπάλα και ο Ολυμπιακός είχε τον ρυθμό» τόνισε αρχικά ο Βεργέτης και πρόσθεσε: «Μετά το πρώτο τέταρτο σταθήκαμε καλύτερα, κάναμε και κάποιες αλλαγές για να μην είχαμε τόσο μεγάλη κόπωση που αναμέναμε ότι θα εμφανιζόταν στην ομάδα. Δυστυχώς ήρθε το γκολ και εκεί φάνηκε ότι μας πρόδωσε η κόπωση. Να συγχαρώ τα παιδιά για την αμυντική οργάνωση, είχαμε καλά στοιχεία αμυντικής λειτουργίας και συνοχή στις γραμμές μας. Από εκεί και πέρα προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα Κυπέλλου που ακολουθεί»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οσον αφορά το γεγονός ότι ο Αστέρας δεν έκανε καμία τελική προσπάθεια ο Στάικος Βεργέτης δήλωσε: «Θα συμφωνήσω μαζί σας. Δεν βγάλαμε την επιθετικότητα που θέλαμε. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και ο αντίπαλος, έπαιξε ρόλο και η κόπωση από το ευρωπαϊκό παιχνίδι που δώσαμε. Ήρθαμε Παρασκευή βράδυ από την Πράγα και έπρεπε μέσα σε μία μέρα ουσιαστικά να ανασυνταχθούμε για να προετοιμαστούμε για ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι”

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης