Διετές συμβόλαιο με τον Ατρόμητο υπέγραψε ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός Ρόλαντ Ουγκράι. Ο 26χρονος παίκτης έμεινε πριν λίγο καιρό ελεύθερος από την Ντιόσγκορ, με την οποία την περσινή σεζόν κατέγραψε 36 συμμετοχές με 12 γκολ και 8 ασίστ, και εντάχθηκε στο δυναμικό των «κυανόλευκων». Στο παρελθόν έχει παίξει επίσης στις Χάλαντας και Φερεντσβάρος, ενώ είναι και διεθνής με την εθνική Ουγγαρίας (τέσσερις συμμετοχές, ένα γκολ).

«Είναι μια ονειρική μεταγραφή για μένα, αφού δεν είχα αγωνιστεί ξανά εκτός της χώρας μου. Ο Ατρόμητος αποτελεί μία σταθερή δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το γεγονός αυτό με οδήγησε στο να αποδεχτώ αμέσως τη συμφωνία», δήλωσε ο Ουγκράι μετά την υπογραφή του συμβολαίου του και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ομάδα έχει εξαιρετικές εγκαταστάσεις και τρομερή οργάνωση, στοιχεία που ευνοούν ένα ποδοσφαιριστή και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά. Στην ομάδα θα βρω τον Μπάλαζ Μέγερι, που γνωριζόμαστε και μου είπε τα καλύτερα λόγια για την ομάδα, ενώ περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία την πρώτη μου εμφάνιση με τη φανέλα του Ατρομήτου. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη συμφωνία τον κ. Αγγελόπουλο και τον προπονητή μας Νταμίρ Κάναντι για το ενδιαφέρον που έδειξαν για εμένα. Πλέον το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να κατακτήσουμε τους στόχους μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης