Τέσσερις παίκτες του Ατρομήτου κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για το φιλικό ματς κόντρα στη Σαουδική Αραβία, που θα πραγματοποιηθεί στη Σεβίλλη στις 15 Μαΐου (20:30).

Πιο συγκεκριμένα ο Σκίμπε συμπεριέλαβε μεταξύ των εκλεκτών του τους Σπύρο Ρισβάνη, Δημήτρη Χατζηισαΐα και Δημήτρη Γιαννούλη, οι οποίοι εφόσον αγωνιστούν θα κάνουν το ντεμπούτο τους με τη φανέλα της Εθνικής.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

Στην Εθνική Ελλάδος κλήθηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ενόψει του φιλικού με την Σαουδική Αραβία την Τρίτη 15 Μαΐου 2018 στις 20.30.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Ανδρέας Γιαννιώτης, Σπύρος Ρισβάνης, Δημήτρης Χατζηισαΐας και Δημήτρης Γιαννούλης θα ενσωματωθούν στις 13 Μαΐου με την αποστολή της Εθνικής ώστε να αγωνιστούν στο φιλικό που θα διεξαχθεί στην Σεβίλλη και συγκεκριμένα στο στάδιο Cartuja.

Θυμίζουμε ότι ο Γιαννιώτης είχε κάνει την πρώτη του συμμετοχή πριν από μερικούς μήνες με αντίπαλο την Εθνική Αιγύπτου ενώ οι Ρισβάνης, Χατζηισαΐας και Γιαννούλης αναμένεται να κάνουν την πρώτη τους συμμετοχή στον επερχόμενο φιλικό αγώνα.

Πρόκειται για μια εξαιρετική επιβράβευση που έρχεται στο τέλος της χρονιάς για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που αποδεικνύει ότι οι συνθήκες της ομάδας και η πολύ καλή πορεία τους βοήθησαν να πετύχουν τον μεγάλο προσωπικό τους στόχο με τη συμμετοχή τους στην Εθνική ομάδα της χώρας μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ατρόμητος στηρίζεται και επενδύει στου Έλληνες ποδοσφαιριστές και ευελπιστούμε στο μέλλον και άλλοι παίκτες της ομάδας μας να αποτελέσουν μέλη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης