Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντιγκινί, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ (36΄, 68΄, 76΄) στην 100η συμμετοχή του στην Super League, ο Ατρόμητος συνέτριψε με 4-1 τον -ήδη υποβιβασμένο- Πλατανιά, σφραγίζοντας και μαθηματικά την τέταρτη θέση.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η ομάδα του Κάναντι άνοιξε το σκορ στο 30΄ με τον Ούμπιντες, ο οποίος δεν λάθεψε από το σημείο του πέναλτι, μετά την ανατροπή του Ουάρντα από τον Ντικαμονά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έξι λεπτά αργότερα, ο Ουάρντα έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Ντιγκινί έπιασε την κεφαλιά και έγραψε το 2-0, ενώ με τέρματα του ίδιου στο 68΄ και το 76΄ διαμορφώθηκε το 4-0.

Στο 84΄, πάντως, με προβολή του Ουντότζι ήρθε και το γκολ της τιμής για τον Πλατανιά, ο οποίος αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ουές στο 68′.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ημίχρονο η ομάδα μπάσκετ του Περιστερίου τιμήθηκε για την κατάκτηση του τίτλου στην Α2 Ανδρών και την άνοδο της στα «μεγάλα σαλόνια».

Κίτρινες:
29΄ Ουές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κόκκινες: Ουές (2η κίτρινη στο 68΄)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Σάκιτς, Μάντσον (78΄ Νάτσος), Ούμπιντες, Ουάρντα (82΄ Κυριακίδης), Ντιγκινί (78΄ Κωτσόπουλος), Μπρούνο.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κασωτάκης, Ντικαμονά, Αγγελόπουλος, Πατράλης (55΄ Μάλσα), Κασάλιτσα (79΄ Ζίκο), Ουντότζι, Στανισάβλιεβιτς, Βάντερσον, Ουές, Σινγκ (75΄ Σαάντο), Ενσικουλού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης