Η ΑΕΚ εμφανίστηκε αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά της στο Περιστέρι, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 το Σάββατο με τον Ατρόμητο.
Η «Ένωση», αν και δεν κατάφερε να πετύχει καποιο γκολ, κυριάρχησε στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, είχε δοκάρι και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο, ενόψει των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Άλλωστε απέναντί της είχε μία πολύ καλή ομάδα, που εμφανίστηκε σοβαρή, είχε πολύ καλά τρεξίματα και άφησε γενικά καλές εντυπώσεις, ενόψει των αγώνων της με την Ντιναμό Μπρεστ, για τα προκριματικά του Europa League.
Στο Περιστέρι έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Μπογέ, ο οποίος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 72ο λεπτό παίρνοντας τη θέση του Γιακουμάκη, με τον Αργεντινό άσο να δείχνει ταχύς και να είναι μέσα στις φάσεις.
Σε ότ,ι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες να σκοράρουν με μεγαλύτερη αυτή στο 29ο λεπτό, όταν ο Αλμπάνης σέντραρε από δεξιά και ο Λιβάγια σούταρε απευθείας από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Μίρκοβιτς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
: Μίρκοβιτς, Νάτσος, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Γαρουφαλιάς, Μάντσον, Μανούσος, Ενσικουλού, Μούγιακιτς, Κουλούρης.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Μέγερι, Βασιλακάκης, Μπρούνο, Σάκιτς (85΄ Ιμέρι), Καρασαλίδης, Μπουσούλασιτς, Ούμπιντες, Κωτσόπουλος, Ρισβάνης (81΄ Στρούγγης), Μανούσος (77΄ Νταβιώτης), Νάτσος.

ΑΕΚ:
Μπάρκας (61΄ Τσιντώτας), Μπακάκης, Λαμπρόπουλος (61΄ Τσότσιτς), Οικονόμου (61΄ Τσιγκρίνσκι), Λόπες (86΄ Μπότος), Σιμόες, Γαλανόπουλος (81΄ Γιαννούτσος), Αλμπάνης (46΄ Χουλτ), Λιβάγια (86΄ Γιούσης), Μπακασέτας, Γιακουμάκης (72΄ Μπογέ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης