Η Κέρκυρα επικράτησε με το ευρύ 4-1 του Ατρόμητου στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League. Για τους νικητές σκόραραν οι Επστάιν (4’), Ντουαλά (79’) και Γεωργακόπουλος (86’), ενώ το δεύτερο γκολ των «Φαιάκων» ήρθε με αυτογκόλ του Λαζαρίδη στο 64’. Για τον Ατρόμητο, που ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες, λόγω αποβολών των Κεϊτά (45’+3’) και Γκουγκούδη (66’), σκόραρε ο Φυτανίδης στο 82’.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Κέρκυρα κατάφερε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους και να αλλάξει τα δεδομένα του αγώνα. Μόλις στο 4’ ο Ντένις Επστάιν βγήκε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και με πλασέ κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Ο Ατρόμητος, παρά το γεγονός ότι είχε την κατοχή της μπάλας δεν μπόρεσε να απειλήσει τους «Φαίακες», ενώ πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος έμεινε με παίκτη λιγότερο. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Κεϊτά δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τον Ατρόμητο με δέκα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ατρόμητος έγινε απειλητικός, ωστόσο το σουτ του Τόνσο στο 52ο λεπτό και η κεφαλιά του Λε Ταλέκ στο 61ο λεπτό, δεν είχαν αποτέλεσμα. Το 2-0 σημειώθηκε στο 63’, όταν ο Ντένις Επστάιν επιχείρησε το γύρισμα και ο Λαζαρίδης στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρία λεπτά αργότερα (66΄) ο Ατρόμητος έμεινε με εννέα παίκτες, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Γκουγκούδης για φάουλ στον Κόντο. Το 3-0 για την Κέρκυρα ήρθε στο 79΄ με τον Ντουαλά, ο οποίος σκόραρε σε ανυπεράσπιστη εστία μετά από ωραία προσπάθεια του Παμλίδη με τον Σπίνουλα.

Στο 82΄ οι γηπεδούχοι μείωσαν με κεφαλιά του Φυτανίδη από σέντρα του Ούμπιδες, ενώ η Κέρκυρα «σφράγισε» τη νίκη της στο 87΄ με τον Γεωργακόπουλο, ο οποίος είχε μπει λίγο νωρίτερα στον αγώνα και εκμεταλλεύτηκε μεταβίβαση του Ντουαλά.

Ατρόμητος – Κέρκυρα 1-4 (Novasports 3)

Γκολ: 82’ Φυτανίδης – 4’ Επστάιν, 63’ αυτ. Λαζαρίδης, 79’ Ντουαλά, 86’ Γεωργακόπουλος

Κίτρινες κάρτες:
Κεϊτά, Γκουγκούδης – Σπίνουλας, Γκόμες

Κόκκινες κάρτες:
45’+3’ Κεϊτά, 66’ Γκουγκούδης

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης):
Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Βασιλείου (46’ Κυριακίδης), Γκουγκούδης, Μπρίτο (56’ Ντάουντα), Μπιτόλο, Κεϊτά, Ούμπιδες, Τόνσο (68’ Μπάγκα), Λε Ταλέκ.

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου):
Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ζορμπάς (59’ Κόντος), Σπίνουλας, Γκόμες, Ανδρεόπουλος (73’ Παμλίδης), Σιόντης, Ιωάννου, Βιέρα, Επστάιν (83’ Γεωργακόπουλος), Ντιόγκο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης