Την απόκτηση του Τζόαν Οριόλ ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος. Ο Ισπανός αμυντικός βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1+1 έτους, ενώ ακολούθησε το λιτό κείμενο από την πλευρά της διοίκησης.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο ποδοσφαιριστής επισήμανε: «Όταν μου μετέφεραν ότι υπάρχει η περίπτωση του Ατρόμητου δεν το σκέφθηκα δεύτερη φορά. Απέρριψα τις προτάσεις που είχα γιατί ο Ατρόμητος συγκαταλέγεται κατά τη γνώμη μου μέσα στις πέντε κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας. Γνώριζα τον Ατρόμητο από τις ευρωπαϊκές του συμμετοχές και είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα να αγωνιστώ με τη φανέλα του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στους φίλους της νέας μου ομάδας μου είναι ότι θα δώσω τα πάντα, θα ματώσω τη φανέλα για να γυρίσει ο Ατρόμητος ξανά στις πέντε πρώτες θέσεις και να κερδίσει πάλι ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 31χρονος Οριόλ αποτελεί το 12ο νέο μέλος της περιστεριώτικης ομάδας. Αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ και την τελευταία διετία αγωνίστηκε με τη φανέλα της Μαγιόρκα όπου πραγματοποίησε συνολικά 62 συμμετοχές και πέτυχε ένα γκολ. Τα περισσότερα χρόνια στην καριέρα του τα πέρασε με την φανέλα της Βιγιαρεάλ (2008-2013), ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Οσασούνα, Μπλάκπουλ και Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Ο παίκτης θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο «3».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης