Η «οβίδα» του Μάντσον στο 74ο λεπτό ήταν αυτή που έκρινε τον φιλανθρωπικού χαρακτήρα φιλικό αγώνα του Ατρόμητου επί του Παναθηναϊκού και χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους με 1-0 σκορ.

Ο αγώνας, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής, στιγματίστηκε από τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων (ανταλλαγή φωτοβολίδων), με αποτέλεσμα την διακοπή του για λίγα λεπτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ντεμπούτο με την φανέλα του Παναθηναϊκού έκανε και το τελευταίο απόκτημα των «πρασίνων», Φεντερίκο Μακέντα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Δώνης χρησιμοποίησε ως επί το πλείστον παίκτες από την ομάδα των Νέων.

Το φιλικό δεν είχε πολλές ευκαιρίες, με τον Ατρόμητο να έχει τις περισσότερες και να παίρνει τελικά τη νίκη χάρις στο πολύ όμορφο τέρμα του Μάντσον με δυνατό σουτ στο 74ο λεπτό.
Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι κι άλλες δύο-τρεις πολύ καλές στιγμές, που δεν επέτρεψε να γίνουν γκολ ο νεαρός τερματοφύλακας του «τριφυλλιού», Ξενόπουλος.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι):
Θεοδωράκης, Κιβρακίδης (70’ Νταμιώτης), Χατζηισαΐας (46’ Στρούγγης), Καρασαλίδης, Νάτσος (83’ Ίμερι), Γαρουφαλιάς (70’ Μανούσος), Ούμπιδες (46’ Μάντσον), Μπουσούλατζιτς (46’ Λαζαρίδης), Ενσικουλού (83’ Ρονάλντο), Κόβατσετς (70’ Μπρούνο), Μούγιακιτς (70’ Σάκιτς).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Ξενόπουλος, Γιόχανσον (46’ Χατζηγιοβάνης), Μαυρομμάτης (46’ Αποτολάκης), Παντελάκης, Ινσούα (46’ Πούγγουρας), Κουντουριώτης (69’ Σιφναίος), Τζανδάρης, Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης (69’ Μαυρουδής), Καμπετσής (69’ Ηλιάδης), Σέχου (61’ Μακέντα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης