Ικανοποιημένος για τη νίκη του Ατρόμητου δήλωσε ο Νταμίρ Κάναντι, στη συνέντευξη Τύπου. Ο Αυστριακός τεχνικός αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του, αλλά και στην απόδοση του Κουλούρη.

«Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Στο τέλος ήμασταν εμείς ίσως οι πιο τυχεροί. Στην αρχή ελέγξαμε το παιχνίδι και είχαμε ευκαιρίες να προηγηθούμε, κάτι που το καταφέραμε από το σημείο του πέναλτι. Στο δεύτερο ρίσκαραν και οι δύο ομάδες πάρα πολύ. Δείξαμε χαρακτήρα, προσήλωση, πάθος και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό», είπε ο Κάναντι και ρωτήθηκε για τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα πρέπει να το αναλύσουμε αλλά το σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη κόντρα σε μία ομάδα που έχει ίδιους στόχους με εμάς, οπότε το αποτέλεσμα μετράει διπλά».

Για τους στόχους της ομάδας του είπε: «Εμείς θέλουμε να μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο. Κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Για μας το πιο σημαντικό είναι η πεντάδα. Αν στο τέλος είμαστε κοντά θα είναι μια διαφορετική συζήτηση. Υπάρχουν άλλες ομάδες που στοχεύουν στο πρωτάθλημα, εμείς έχουμε στόχο μας την πεντάδα».

Για τις συγκρίσεις με την περσινή σεζόν, είπε: «Είναι μία δύσκολη ερώτηση. Δεν θέλω να συγκρίνω την περσινή με τη φετινή σεζόν. Προσπαθούμε να κερδίζουμε κάθε εβδομάδα. Εστιάζουμε το κάθε παιχνίδι που έρχεται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την απόδοση του Ευθύμη Κουλούρη σημείωσε: «Συνολικά είναι αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας. Δεν υπάρχει ένας παίκτης. Ο Ουάρντα είναι στον ΠΑΟΚ, ο Κουλούρης στον Ατρόμητο. Εμείς στοχεύουμε στην ποιότητα και αυτό κάνουμε πάντα».

Για τις αλλαγές που έκανε, εξήγησε: «Είναι θέμα νοοτροπίας. Κάναμε και τις αλλαγές με την είσοδο του Ούμπιντες. Αλλάξαμε το σχηματισμό μας και στο τέλος καταφέραμε να βρούμε το γκολ».

Για τα δημοσιεύματα που τον χρίζουν υποψήφιο για τον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας, απάντησε: «Αυτό το δημοσίευμα άρχισε από την Ελλάδα και αναδημοσιεύθηκε και στην Αυστρία. Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Είμαι προπονητής στον Ατρόμητο και είναι το μοναδικό που με ενδιαφέρει. Η Ελλάδα έχει προπονητή και είναι πολύ καλός, τον Μίχαελ Σκίμπε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης