Κορακάκης: «Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη»

Κορακάκης: «Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη»

Πανευτυχής για την παλικαρίσια επικράτηση του Ατρομήτου επί του ΠΑΟΚ ήταν ο Γιώργος Κορακάκης με τον ίδιο να κάνει λόγο στη συνέντευξη Τύπου για μία σπουδαία νίκη.

«Ήταν μια σπουδαία νίκη για εμάς με τον τρόπο που ήρθε, γιατί η ομάδα μου δεν είχε καλή απόδοση, ειδικά στο πρώτο μέρος. Ίσως ήμασταν επηρεασμένοι από την διακοπή του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ είχε ρυθμό, ήταν καλύτερος όπως το έδειξε και στο παιχνίδι της Πέμπτης. Αυτό που κρατάμε είναι ότι ο Ατρόμητος έχει χαρακτήρα, παλεύουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος και δικαιωθήκαμε κάνοντας μια σπουδαία νίκη» ανέφερε ο τεχνικός των Περιστεριωτών στην αρχική του τοποθέτηση.

Εν συνεχεία μιλώντας για την φάση που έμεινε ο ΠΑΟΚ με δέκα παίκτες, ανέφερε: «Σίγουρα ήταν καθοριστική στιγμή, ήταν δίκαιη όμως. Εμείς προβληματιστήκαμε κυρίως στο τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ γιατί είχαμε τον έλεγχο του αγώνα εκεί αλλά τα παιδιά δεν το έβαλαν κάτω. Προσπάθησαν να μπουν στο παιχνίδι πάλι και τα κατάφεραν».

Ερωτηθείς για το πως κατάφερε ο Ατρόμητος να αναστρέψει την κατάσταση, είπε: «Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ μας έδωσε χώρο επειδή είχε το αποτέλεσμα, μας έδωσε την κυκλοφορία της μπάλας, καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ και από εκεί και πέρα, το 2-0 για έναν που κερδίζει είναι επικίνδυνο. Με το που σκοράρει η ομάδα που χάνει αυτομάτως ανατρέπει την ψυχολογία που δεν είχε, ήταν ένας βασικός παράγοντας. Η πιο σπουδαία στιγμή για την ομάδα μου ήταν μετά το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ που η ομάδα δεν τα παράτησε, γιατί εκεί πίστεψαν όλοι ότι τέλειωσε το παιχνίδι».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016, 23:02