Ο Ολυμπιακός γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στη Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το 3-2 από την ΑΕΚ στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, έχασαν 1-0 από τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε παιχνίδι για την 6η αγωνιστική. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 60’ ο Κιβρακίδης.

Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολυμπιακός, που παρουσιάστηκε στο κοινό του μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ και την ήττα στο Τορίνο, παρατάχθηκε με αλλαγές στο αρχικό σχήμα και στάθηκε άτυχος, καθώς στο 13’ ο Μπεν τραυματίστηκε και στη θέση του πέρασε ο Μάρκο Μάριν.

Οι παίκτες του Τάκη Λεμονή στο πρώτο μέρος πίεσαν την ομάδα του Περιστερίου, αλλά δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα, με τον Ατρόμητο να μην απειλεί και να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο. Ο Ολυμπιακός έφτασε στο 74% το ποσοστό κατοχής της μπάλας, όμως επί της ουσίας δεν δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Στο 43΄ πάντως, ο Κούτρης από αριστερά έβγαλε τη σέντρα και ο Τζούρτζεβιτς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος αποφάσισε να παίξει λίγο πιο ενεργητικά και απείλησε στο 48’ με τον Ντιγκινί. Μάλιστα, στο 60’ οι Περιστεριώτες σκόραραν και κατάφεραν με αυτό το γκολ να πανηγυρίσουν τη νίκη μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Στο 60΄ ο Ουάρντα σέντραρε και ο Κιβρακίδης με κεφαλιά σημείωσε το 1-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λεμονής πέρασε στο ματς και τον Εμενίκε, σε μια προσπάθεια να τα παίξει όλα για την ανατροπή, αλλά το σκορ δεν άλλαξε. Ο Ολυμπιακός στο 82΄ απείλησε με κεφαλιά του Ρομαό, που εξουδετέρωσε ο Γιαννιώτης, ενώ στο 90΄ ο Νικολάου από κοντά σούταρε ψηλά. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα τίποτα δεν άλλαξε και ο Ατρόμητος, που παραμένει αήττητος, με τη νίκη αυτή πέρασε τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία.

Ολυμπιακός-Ατρόμητος 0-1 (Novasports 2)

Γκολ:
60′ Κιβρακίδης

Κίτρινες κάρτες:
Σισέ – Κιβρακίδης, Γιαννούλης, Ουάρντα, Ντιγκινί

Κόκκινες κάρτες:

Ολυμπιακός: Προτό, Φιγκέιρας, Σισέ, Νικολάου, Κούτρης, Ρομαό, Μαρτίνς (61′ Εμενίκε), Καρσελά (52′ Σεμπά), Οφόε, Μπεν (13′ Μάριν), Τζούρτζεβιτς.

Ατρόμητος:
Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον, Βασιλακάκης (84′ Ζησόπουλος), Ντιγκινί, Ούμπιντες (46′ Μπουσούλατζιτς), Ουάρντα, Μανούσος (71′ Καρασαλίδης).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης