Ο Ατρόμητος μπορεί να προηγήθηκε απέναντι στον Ολυμπιακό, ωστόσο εν τέλει ηττήθηκε με 2-1 από τους Πειραιώτες, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο σκόρερ των Περιστεριωτών Αμπιόλα Ντάουντα τόνισε ότι η ομάδα του δεν λειτούργησε καλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι τους τιμώρησαν οι πρωταθλητές Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το 2-1 από τον Ολυμπιακό: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, έπρεπε να κάνουμε περισσότερα ως ομάδα κατά τη γνώμη μου. Το γκολ μας έδωσε αυτοπεποίθηση, ώθηση και ένα προβάδισμα, γιατί ο αντίπαλος έπρεπε να βγει μπροστά, αλλά το παιχνίδι δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε. Δεν έγιναν πολλές ευκαιρίες από τις δύο ομάδες, ήταν περισσότερο ποδοσφαιρική μάχη. Δεν πήγε όσο καλά θα θέλαμε, πρέπει να το ξεχάσουμε και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής».

Για την αντίδραση του Ατρομήτου μετά το γκολ του και τον ενθουσιασμό του:
«Ήμουν ενθουσιασμένος μετά το γκολ, γιατί ήταν σημαντικό για μας. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, έχει πολύ καλούς παίκτες και πιστέψαμε ότι ήταν καλό για μας να σκοράρουμε πρώτοι, επειδή έπρεπε να βάλουν περισσότερους παίκτες στην επίθεση και έτσι είχαμε τη δυνατότητα να χτυπήσουμε στην αντεπίθεση. Δεχτήκαμε γκολ από στημένη φάση, κάτι που δεν ήταν καλό για μας αμυντικά. Όταν κάνεις τέτοια λάθη απέναντι σε μεγάλες ομάδες, τιμωρείσαι και αυτό έκανε τη διαφορά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης