To βραβείο του Best Goal της 8ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Αμπιόλα Ντάουντα του Ατρόμητου, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League Ελλάδα, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA.

Μετά τη βράβευσή του ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σημαίνει πολλά αυτό το για μένα, καθώς παίζαμε ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς. Το γκολ σήμαινε πολλά γιατί μας έστειλε στην πρώτη θέση. Ήταν μια στιγμή που απλά συνέβη. Δεν ήταν στο μυαλό μου, ήθελα μόνο να στείλω τη μπάλα προς το τέρμα και να δω τί θα συμβεί. Ο τρόπος με τον οποίο έγινε η σέντρα αλλά και ο τρόπος με τον οποίο βρήκα τη μπάλα ήταν πολύ καλά και ο τερματοφύλακας δεν είχε καμία πιθανότητα να αντιδράσει. Είχαμε τρομερό κλίμα και στρατηγική απέναντι στην ΑΕΚ ως ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν εγώ αυτός που πέτυχε το γκολ της νίκης αλλά είμαι χαρούμενος και για την ομαδική προσπάθεια των συμπαικτών μου».

Συνεχίζοντας σημείωσε: «Τα προηγούμενα χρόνια έχανα πολλές ευκαιρίες και έπρεπε να καταφέρω να είμαι πιο ήρεμος στην τελική προσπάθεια. Αυτή είναι η διαφορά μου, το ότι μένω ήρεμος μπροστά στην εστία γιατί αν δεν είσαι ήρεμος δεν σκοράρεις. Δεν θα έχεις πάντα τέσσερις πέντε ευκαιρίες για γκολ. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο οι ευκαιρίες είναι λιγότερες και είναι καλό να έχεις ισορροπία. Άλλες φορές μπορεί να έχω τρεις ευκαιρίες και να μην σκοράρω και άλλες με μια ευκαιρία να σκοράρω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης