Την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη ανακοίνωσε ο Ατρόμητος, με τον 22χρονο αριστερό μπακ να υπογράφει διετές συμβόλαιο και να γίνεται η τέταρτη μεταγραφική προσθήκη για την ομάδα του Περιστερίου.

Ο Γιαννούλης ανήκε από τον Ιανουάριο 2014 στον ΠΑΟΚ (προερχόμενος από τον Βατανιακό), χωρίς όμως να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα του «Δικεφάλου». Επαιξε ως δανεικός στον Πιερικό και τη Βέροια, με την οποία μαλιστα κατέγραψε 24 συμμετοχές στη Super League της περιόδου 2015-16, ενώ στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν είχε παραχωρηθεί στην Ανόρθωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Ατρόμητο και θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους ανθρώπους του για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Γνωρίζω καλά τον Ατρόμητο, λόγω της θητείας του αδελφού μου Κώστα πριν λίγα χρόνια, ξέρω ποιος είναι, ξέρω ότι είναι μια μεγάλη δύναμη του ελληνικού ποδοσφαίρου και θα βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις μου για να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει και οι οποίοι πάντα είναι υψηλοί», δήλωσε ο Γιαννούλης μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης