Ατρόμητος και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Περιστέρι, ωστόσο η αναμέτρηση συνεχίστηκε και… μετά το σφύριγμα της λήξης. Οι «κυανόλευκοι» εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία διαμαρτύρονταν για τη διαιτησία του Μάνταλου στο χθεσινό (25/11) παιχνίδι. Σε αυτή τονίζεται χαρακτηριστικά ότι «… από τη στιγμή που η ομάδα μας αναρριχήθηκε στην κορυφή, τις τελευταίες δύο αγωνιστικές αντιμετωπίσαμε δύο κακές διαιτησίες, οι οποίες αλλοίωσαν τα αποτελέσματα των αγώνων μας», ενώ η ανακοίνωση καταλήγει: «Δυστυχώς το ελληνικό πρωτάθλημα δεν χωράει Λέστερ! Παρόλα αυτά εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και πιστεύουμε ότι στο τέλος θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε μετά τα μεσάνυχτα ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «το Σάββατο στο γήπεδο του Περιστερίου γίναμε μάρτυρες χυδαίων και υβριστικών επιθέσεων από παράγοντες της ομάδας του Ατρομήτου κατά μελών του Παναθηναϊκού. Όλα ξεκίνησαν με τη λήξη της αναμέτρησης όταν άνθρωποι του πάγκου των γηπεδούχων επιτέθηκαν απρόκλητα λεκτικά σε ποδοσφαιριστές και στελέχη της ομάδας μας. Συνεχίστηκαν με αγοραίες συμπεριφορές στο χώρο των αποδυτηρίων και κατέληξαν κατά την αποχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού. Και όλα αυτά από υψηλόβαθμα στελέχη της διοίκησης του Ατρομήτου, όπως ο Γιώργος Σπανός». Παράλληλα, στην «πράσινη» ανακοίνωση εκφράζονται παράπονα για τη διαιτησία του Μάνταλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, η ΠΑΕ Ατρόμητος «προς απάντηση στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός» εξέδωσε άλλη ανακοίνωση, στην οποία επισημαίνει ότι «σε ένα παιχνίδι που είχε πολλή ένταση και εκνευρισμό από τις διαιτητικές αποφάσεις κάποιοι εκπρόσωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλησαν να προκαλέσουν τις εντυπώσεις. Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος τύπου κ. Γαρρής κατά την αποχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού και έξω από το χώρο των αποδυτηρίων απείλησε τον υπεύθυνο ασφαλείας Γιώργο Πέτρου και τον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο λέγοντας χαρακτηριστικά και με νόημα “να μην έρθετε στη Λεωφόρο στο 2ο γύρο”».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης