Σε… παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε η αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στη Σπάρτη και τον Ατρόμητο, με την ομάδα του Περιστερίου να νικάει εύκολα 4-0 και να παίρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση, την ίδια στιγμή που η ομάδα της Λακωνίας ολοκλήρωσε χωρίς βαθμούς την πορεία της στη διοργάνωση.

Πριν ολοκληρωθεί το 40λεπτο, το σκορ βρισκόταν ήδη στο 0-3, με ένα γκολ του Μάντσον στο 17΄ και δύο γκολ του Ουάρντα, στο 28΄ και στο 37΄. Στο 76΄ ο Μενσά διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα πλέον αξιοσημείωτα του αγώνα, η είσοδος του νεαρού τερματοφύλακα, Χρήστου Μανδά, ο οποίος σε ηλικία 16 ετών, 2 μηνών και 10 ημερών, έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Ατρομήτου, που έπαιξε σε επίσημο ματς της ομάδας.

ΣΠΑΡΤΗ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Γιακουμής, Ζουλιώτης, Βοσνακίδης, Σάββα, Γραικός (46΄ Μάγκας), Παναγιώτου, Οικονομόπουλος, Νιάρος, Τριανταφυλλάκος (78΄ Ντοράγκι), Μπαρέτας (61΄ Κατσίκης), Φουρτάδο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς (65΄ Μανδάς), Χατζηϊσαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Νάτσος, Λαζαρίδης, Μάντσον (46΄ Καρασαλίδης), Ούμπιντες, Ουάρντα, Ντάουντα (57΄ Μενσά), Ντιγκινί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης