Την ήττα με 3-1 από τον Ατρόμητο γνώρισε ο Ολυμπιακός σε φιλικό παιχνίδι στο Περιστέρι και προβλημάτισε με την εικόνα του μία εβδομάδα πριν το πρώτο του ματς με την Χάποελ Μπερ Σεβά στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού του Champions League.

Η ομάδα του Βίκτορ μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο και είχε δύο δοκάρια με σουτ των Σεμπά στο 22′ και Ντουρμάζ στο 27′. Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 28’, όταν ο Καπίνο δεν μπόρεσε να διώξει το σουτ του Μπίτολο, όμως οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν στο 33’ με σουτ του Μιλιβόγεβιτς έξω από την περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2-1 για τους γηπεδούχους ήρθε στο 73’ μετά από συνεργασία των Μπαστακού, Κατράνη και κοντινό πλασέ του Λε Ταλέκ, ενώ στο 84’ από λάθος του Σιόβα, ο Λημνιός έκλεψε και ο Λε Ταλέκ νίκησε εύκολα τον Λεάλι από κοντά, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:
Γκορμπούνοφ, Μπιτόλο, Μπάγκα, Μπρίτο, Ούμπιδες, Ματσέι, Παπαδόπουλος, Ζησόπουλος, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Γροντής.

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν οι Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης, Μπαστάκος, Κεϊτά, Λε Ταλέκ, Ντιγκινί, Λημνιός, Φυτνίδης, Κοντοές, Κατράνης.Στόιτσεφ, Νάτσος, Θεοδωράκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:
Καπίνο (46’ Λεάλι), Φιγκέιρας, Ντε Λα Μπέγια (46’ Μασουακού), Σιόβας, Μποτία, Μιλιβόγεβιτς (74’ Καμπιάσο), Μπουχαλάκης (62’ Κασάμι), Μανιάτης (46’ Ζντιέλαρ), Σεμπά (62’ Πάρντο), Ντουρμάζ (46’ Φορτούνης), Ιντέγε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης