Την απόφαση των επτά τηλεοπτικά «άστεγων» μέχρι χθες ΠΑΕ να αποδεχθούν την πρόταση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, και να συνάψουν συνεργασία με την ΕΡΤ υπερασπίστηκε ο μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός. Με γραπτή δήλωσή του, ο «ισχυρός άνδρας» του συλλόγου του Περιστερίου ξεκαθαρίζει ότι αυτή ήταν η μόνη ρεαλιστική πρόταση που υπήρχε στο τραπέζι και κάλεσε τις υπόλοιπες ΠΑΕ, από τις οποίες εκφράζονται αντιδράσεις γι’ αυτή τη συμφωνία, να προσέλθουν στην γενική συνέλευση της Super League (9/8) και να υπογράψουν την προκήρυξη, ώστε να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα.

Η δήλωση του Γιώργου Σπανού:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με έκπληξη και αίσθημα αγανάκτησης από χθες που έγινε γνωστό ότι οι 7 τηλεοπτικά άστεγες ΠΑΕ, σύναψαν συμβόλαιο συνεργασίας με την ΕΡΤ, τη μόνη ρεαλιστική και πραγματική πρόταση που υπήρχε στο τραπέζι και έδινε τέλος στο αδιέξοδο που είχε προκαλέσει η διάλυση της κεντρικής διαχείρισης.

Επειδή υπάρχει μεγάλη παραφιλολογία από χθες σχετικά με τα ποσά που έκλεισαν οι ΠΑΕ και έντονη κριτική από συναδέλφους και δημοσιογράφους που εκ τους ασφαλούς εδώ και 4 μήνες έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο, δηλώνω τα εξής:

1ον) Όλες οι ομάδες υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας με την ΕΡΤ, με τα ποσά που προβλέπονταν από το συμβόλαιο που είχαμε από την κεντρική διαχείριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2ον) Οι ποδοσφαιρικές ομάδες πήραν ποσά τα οποία δικαιούνταν και τα οποία προέρχονται από την υπερφορολόγηση στοιχηματικών εταιρειών ως ανταπόδοση της συμμετοχής τους στα κουπόνια εταιρειών στοιχήματος και σε καμία περίπτωση δεν είναι χρήματα του Ελληνικού λαού.

3ον) Συνιστώ στους συναδέλφους οι οποίοι εκ του ασφαλούς έχοντας τηλεοπτικό συμβόλαιο μας απειλούσαν με αγωγές όταν είχαν την απαίτηση να ξεκινήσει το πρωτάθλημα χωρίς να έχουν οι μισές ομάδες τηλεοπτικό συμβόλαιο, να προσέλθουν με σύνεση και ψυχραιμία αύριο να ψηφίσουν την προκήρυξη του πρωταθλήματος και να ξεκινήσουμε κανονικά στις 25 Αυγούστου όπως επιθυμούσαν και οι ίδιοι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης