Με γκολ του Τόνσο στο 25’ και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ατρόμητος επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού στο Περιστέρι σε παιχνίδι για την 2η εξ αναβολής αγωνιστική της Super League. Οι Περιστεριώτες έφτασαν τους 21 βαθμούς και βρίσκονται σε τροχιά διεκδίκησης μίας θέσης για τα πλέι οφ, ενώ οι Βοιωτοί παρέμειναν στους 12 βαθμούς.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ματς ήταν κλειστό στα πρώτα λεπτά με τον Ατρόμητο να προσπαθεί να επιβληθεί και τον Λεβαδειακό να περιορίζεται σε αμυντικό ρόλο. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό και κατάφεραν να προηγηθούν, καθώς στο 25’ ο Τόνσο εκμεταλλεύτηκε το λάθος του κίπερ Ναμάσκο και σημείωσε το 1-0.

Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να απαντήσει και απείλησε σε δύο περιπτώσεις με τους Μεντί και Καραμπουέ, ενώ ο Ατρόμητος προσπάθησε να πετύχει δεύτερο γκολ με τους Πλατέλλα και Μπιτόλο να μην τα καταφέρνουν.

Προς το τέλος του αγώνα ο Λεβαδειακός ανέβασε τον ρυθμό του και άγγιξε το γκολ, όταν στο 73’ο Καψάσκης σημάδεψε το δοκάρι του Γκορμπούνοφ. Στα τελευταία λεπτά, οι γηπεδούχοι καθάρισαν το παιχνίδι με τον Τόνσο να πετυχαίνει και πάλι γκολ (90+3’), αυτή την φορά από ασίστ του Λε Ταλέκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ατρόμητος – Λεβαδειακός 2-0 (Novasports 3)

Γκολ: 25’, 90’+3′ Τόνσο

Κίτρινες κάρτες:
Κιβρακίδης, Μπρίτο – Καραμπουέ

Κόκκινες κάρτες:


Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης):
Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάχα, Κιβρακίδης (85′ Κοντοές), Κυριακίδης, Μπίτολο, Λημνιός (60’ Μπρίτο), Πλατέλλας (72’ Βασιλείου), Τόνσο, Λε Ταλέκ.

Λεβαδειακός (Ράτκο Ντόστανιτς):
Ναμάσκο, Ουόν, Μουλόπουλος, Μεντί, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Παππάς (69’ Καψάσκης), Κουλιμπαλί (81′ Βασιλείου), Μπάντζιος, Γιακουμάκης (84′ Σένκα), Καραμπουέ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης